JET SET

Katarina i Milan ponovo zajedno

E. SKENDEROVIĆ

24.2.2018

Prvo izdanje kviza "Ko je na vrhu?" gledaoci Pinka imat će priliku pratiti u subotu, 24. februara, u 22 sata. Ovaj kviz ružičasta televizija priprema već nekoliko mjeseci, a voditeljski par koji će poznate ličnosti voditi kroz trik pitanja iz kulture su Katarina Šišmanović i Milan Kalinić.

Sve za ljubav

Iskusni TV tandem već je sarađivao tokom dugogodišnjeg emitiranja emisije "Sve za ljubav".

- Kviz „Ko je na vrhu?“ će biti veoma zabavan. Zanimljivo je što postoje te kapsule koje će ići gore-dolje, u zavisnosti od odgovora koje poznate ličnosti budu davale. S Katarinom sam već radio "Sve za ljubav" i tada smo dobro sarađivali, tako da mislim da je i to veoma bitno i da je to još jedna dobra strana ovog kviza - kazao je Kalinić.

Šišmanović je napravila pauzu u karijeri od godinu i po i pažljivo je birala projekt koji će predstavljati njen povratak na TV ekrane.

- Zaista sam željela da nakon emisije kao što je „Sve za ljubav“ izaberem nešto što će na neki način predstavljati stepenicu više u mojoj karijeri. Kada su mi ponudili kviz „Ko je na vrhu?“, u tome sam prepoznala potpuno novi izazov i nešto kroz šta ću unaprijediti sebe i svoju karijeru. Kviz je potpuno drugačiji, veoma autentičan, a iznad svega zabavan - kazala je Šišmanović.

Tačni odgovori

Kviz je osmišljen tako da tri poznate ličnosti odgovaraju na pitanja iz kapsula, koje mogu da ih popnu do čak pet spratova iznad zemlje ukoliko daju tačne odgovore. Dakle, osim znanja, bit će im potrebna i hrabrost da se oprobaju na studijskom rolerkosteru.


 Kome ide novac

Sa svakim dostignutim iznosom pitanja postaju sve teža. Na kraju ostaje samo jedan kandidat koji će se boriti za glavnu nagradu. Kako su takmičari poznate ličnosti, svaki od njih će izabrati kome će dodijeliti osvojeni novac.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.