JET SET

Detalji nove biografije: Pokojni Robin neprimjereno pipkao kolegicu na snimanju serije

Dnevnik.hr

22.3.2018

Nova biografija o Robinu Vilijamsu (Robin Williams) otkriva njegovo neprimjereno ponašanje na snimanju serije "Mork & Mindy".

Robin Vilijams pipkao je svoju kolegicu Pam Devbir (Dawber) na snimanju serije "Mork & Mindy". Njegov osebujni smisao za humor tako je prešao granicu seksualnog zlostavljanja. Navodi se to u knjizi "Robin", biografiji koju je o glumcu napisao novinar New York Timesa - Dejv Itskof (Dave Itzkoff).

Pam tvrdi da ju je Robin znao primiti za stražnjicu i grudi te se skidati ispred nje tokom četiri godine koliko se serija snimala. No, 66-godišnja glumica je dodala i da se nikad nije vrijeđala na Robinovo ponašanje, komičar je za nju bio prešarmantan. Snimanja je opisala kao jako zabavna i dodala da su to ipak bile sedamdesete.

Reditelj "showa" također je opravdao tragično preminulog glumca, govoreći da njegove namjere nisu bile lascivne, već da je Robin jednostavno bio Robin. Rekla je i kako su se zaista voljeli, kao kolege i prijatelji. Ipak, reditelj showa rekao je da je nekad bilo i ponašanja koje je neprimjereno na snimanju te da je i on sam upozoravao na njega. Inače, upravo je serija "Mork & Mindy" promijenila život Robina Vilijamsa. Postao je tada nacionalna zvijezda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.