NEOČEKIVANA REAKCIJA

Natašu nisam pretukao niti sam je razvlačio po kući

Informer

18.4.2018

Muž pjevačice Nataše Bekvalac podnio je krivičnu prijavu protiv pjevačice za krivično djelo lažno prijavljivanje.

Luka Lazukić je krivičnu prijavu podnio preko svog advokata, a tužilaštvu je stigla i krivična prijava policije u kojoj se Lazukić tereti za krivično djelo nasilje u porodici, pošto je supruzi nanio lakše tjelesne povrede.

Nataša traži potpuno starateljstvo, hoće da zabrani Luki da kćerku vidi do 18. godine!

Podsjetimo, saslušanje Luke, Nataše i dadilje zakazano je za 24. april u tužilaštvu. Lazukiću je Prvi osnovni sud u Beogradu u ponedjeljak 16. aprila izrekao mjeru udaljenja iz stana do 30 dana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom, zbog sumnje da ju je tukao u noći između petka i subote.

Inače, Luka je u prvom oglašavanju od incidenta rekao da nije tukao Natašu te da modrice navodno ima od anticelulit masaža.

- Ja nisam kriv, neka sud odluči. Naravno, borit ću se za istinu. Ne samo svoju, već za istinu svih muškaraca koji su ovo pretrpjeli od nje i koje radi po šablonu. Svoju ženu nisam pretukao i nisam razvlačio u kući i udarao u ranu od carskog reza. Odakle joj povrede, pitajte nju. Ako ona ne zna, onda će tužilaštvo da utvrdi i sudski vještak. Osuđujem porodično nasilje i nasilje nad ženama. A još više osuđujem lažne prijave radi koristoljublja, zbog svih tih žena koje su realne žrtve nasilja. Što se tiče podliva na rukama i nogama, ona je išla na masažu protiv celulita - rekao je Luka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.