PORODIČNA DRAMA

Ogorčena sestra Nataše Bekvalac: Rekla sam joj da će završiti kao Ksenija Pajčin

Blic.rs / Kurir

21.4.2018

Sestra Nataše Bekvalac Kristina prvi put se javno oglasila i iznijela mišljenje o porodičnom nasilju koje je pretrpjela njena sestra od Luke Lazukića.

Kristina je otkrila da se plašila za sestrinu sigurnost već duže vrijeme.

- Poslije psihičkog nasilja, fizičko maltretiranje je, nažalost, bilo logično. Dva dana prije nego što ju je Luka pretukao rekla sam joj: "Nataša, završit ćeš kao Ksenija Pajčin." Slično su joj govorili i drugi ljudi iz okruženja, vidjeli smo da je čovjek lud. Svi smo se plašili za nju, za sve nas ta veza je bila veliki stres. Na kraju, sretna sam što se ovo završilo bez težih posljedica. Nataša je živa i, hvala Bogu, bit će dobro jer Luka ne može da joj priđe - izjavila je Kristina za "Kurir" i opisala šta se desilo nakon što je Luka nasrnuo na svoju suprugu.


- Sestra me je zvala u pola pet ujutro, ali tada nisam čula telefon. Odmah sam je pozvala, ali je bila nedostupna, pa sam zvala dadilju, koja mi je rekla da je Luka pretukao Natašu. Poslije toga sestra me je pozvala i rekla da se Luka pakuje i da ne dolazim u stan dok je on tamo, jer je pretpostavila da sam šokirana i ljuta i da bi moglo da dođe do većeg incidenta. Sačekala sam ispred stana, vidjela sam kad je Luka napustio zgradu, a poslije toga ubrzo je i Nataša izašla. Ta slika moje pretučene sestre, s modricama i podlivima, zauvijek će mi ostati u glavi! Jedva smo se odvezle do Urgentnog. Nataša je bila u jako lošem fizičkom i psihičkom stanju - ispričala je Natašina sestra.

Kaže da joj se Lazukić od starta nije svidio.


- Nisam imala lijepo mišljenje o Luki od samog početka njihove veze. Čula sam razne ružne stvari o njemu, sad krivim sebe što nisam intenzivnije pokušavala da joj objasnim ko je taj čovjek, da je on patološki lažov, profil gradskog idiota, muškarca koji zavodi djevojke iz materijalnih razloga. Luka je izjavio da su problemi između njega i Nataše počeli kada je nestalo novca. To je tačno, ali kada je nestao Natašin novac, a ne njegov - rekla je Kristina Bekvalac za ovaj medij i dodala:

- Nataši je stalno prebacivao neke netačne tvrdnje medija, ponižavao ju je pred ljudima. Bila je preplašena i iznenađena njegovim ponašanjem, ali nama je govorila: "Pustite ga, takav je kad popije." Ja sam htjela više puta da reagiram kada me je Luka vrijeđao, optužujući me da mi Nataša finansijski pomaže, ali mi je sestra rekla da to ne radim. Čak je optuživao Natašu da je producent patološki zaljubljen u nju.

Kristina je zatim javno poručila da smatra da je Lazukić bio ljubomoran na Natašinu i njegovu kćerku, što je sve zaprepastilo.

- Ona nije bila u postporođajnoj depresiji kao što Luka tvrdi, već je bila utučena zbog njegove nemarnosti, zbog toga što danima nije ulazio u sobu da vidi Katju. Odgovorno tvrdim da je Luka bio ljubomoran na svoje dijete, govorio nam je: "Angažirali smo dadilju da bismo Nata i ja mogli da budemo non-stop zajedno'' - zaključila je Bekvalac.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.