JET SET

Nikolina Ristović otkrila zbog čega se svađa s mužem pa iznenadila komentarom o svom izgledu

Instagram

Index.hr

28.6.2018

Nikolina Ristović otkrila je zbog čega se svađa sa suprugom Vidojem Ristovićem, ali i iznenadila komentarom o vlastitom izgledu.

- Ne mogu reći da mi je ljepota u karijeri odmogla, o tome bismo sad mogli polemizirati. Koliko ko dobro izgleda i šta ja mislim o sebi, od dana do dana se to mijenja. Ja nekako mislim da sam bolje upakiran prosjek. Ne mogu reći da mi je odmogao izgled, vi sami sebe smjestite u neku nišu, u kojoj koristite adute koje imate. Bilo to znanje matematike, ili fizički izgled, ili nešto deseto. Kasnije po potrebi možete sve izvući, pogurati se naprijed u smislu napretka. Ne mislim da fizički izgled može biti hendikep. Naravno, događaju se neke neugodnosti, o čemu smo imali prilike dosta čitati po svjetskim medijima. Da su žene prvenstveno zbog tog fizičkog izgleda doživljavale neugodnosti - rekla je Nikolina novinarima na jednom događaju u Beogradu na kojem se pojavila sa svojim suprugom.

Pitali su je i je li muž pao na njenu ljepotu: "Na bogatstvo, na lovu. Sponzoruša muška, to je on", rekla je kroz smijeh.

Otkrila je i zbog čega se svađa s mužem. 

- Mi se konstantno raspravljamo oko umjetnina, ja sklanjam, on donosi, vodi se rat za teren ovdje, dosta je Una pogodovala meni budući da je za dijete koje tek uči hodati poprilično nezgodna situacija u ovom okruženju - rekla je.    

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.