SHOWBIZ

Najomraženije žene Holivuda

cdm.me

29.7.2018

Iako profesionalno obavljaju svoj posao i odlične su u tome, ove dame prati reputacija zahtjevnih diva velikog ega.

Kristen Stjuart (Kristen Stewart)


Kristen je također, jedna od najomraženijih glumica, ali ne zbog svojih lista zahtjeva, već zbog postupaka. Njena popularnost je drastično pala kada je prevarila svog bivšeg dečka Roberta Patinsona (Pattinson).

A to važi i za zvijezdu koja nerado daje odgovore na novinarska pitanja.


Madona (Madonna)



Rijetko koji organizator će moći da udovolji zahtjevima koje traži ova kraljica popa. Poznato je da sa sobom uvijek vodi preko 200 članova na turneje, joga instruktora, 30 članova obezbjeđenja i lične kuhare.


Ketrin Higl (Katherine Heigl)



Još jedna od omraženica Holivuda je i ova glumica, koja ima običaj da vrijeđa i ponižava svoje kolege sa seta i da traži nenormalno teške stvari koje je nemoguće dostaviti joj u tom trenutku. 



Dženifer Lopez (Jennifer Lopez)


Ona je prijatna i ne vrijeđa svoje kolege, ali je najvjerovatnije diva koja zadaje najviše muke organizatorima sa svojim nimalo skromnim zahtjevima.


Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow)


Dobro se zna da joj je najveći neprijatelj na sceni glumica Vinona Rajder (Winona Ryder), a loše bodove kod publike i medija je dobila izjavivši da je svoje maloljetne kćerke stavila na dijetu, a nekoliko mjeseci kasnije  kreirala kratak i providan bikini za djecu, pa su je optužili da seksualno izlaže mališane.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.