ISKRENO

Miljenik žena Mark Valberg otkrio: Nadam se da neću imati problema s dečkima koji se motaju oko nje

Glumac Mark Valberg

Story.hr

19.8.2018

Glumac Mark Valberg (Wahlberg) otac je troje djece, a u intervjuu za časopis "Vogue" priznao je da mu nije uvijek lako. Naime, najteže se nosi s kćerkom Elom Re (Ella Rae), kojoj je 14 godina.

- Povremeno je veoma teško. Ima puno vikanja, agresije i često čujem da sam najgori te da sam sve uništio - bio je iskren 47-godišnjak. 

Priznao je da ga u teškim trenucima tješi to što je čuo od prijatelja da je to prolazna faza te da djeca ponovno ostvare bliskost s roditeljima, iako su oni u ovim godinama djeci samo smetnja.

Osim tinejdžerskog buntovništva, Mark i njegova supruga Rea Duram (Rhea Durham), s kojom je u braku od 2009. godine, imaju pune ruke posla i s ostalo troje djece - osmogodišnjom kćerkom Grejs Margaret (Grace Margaret), desetogodišnjim sinom Brendonom Džozefom (Brendan Joseph) te 12-godišnjim Majklom (Michael).

Mark je priznao i kako se pribojava tinejdžerskih godina svoje najmlađe kćerke, ali je dodao da ga tješi to što ona ima svoju zanimaciju.

- Ona obožava konje i veoma je usredotočena na to, nadam se do svoje 30. godine, pa neću imati problema s dečkima koji se motaju oko nje - našalio se simpatični glumac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.