ŠOKANTNO

Kćerka Stiva Džobsa tvrdi da je otac pred njom simulirao seks

Privukao je i poljubio, pomjerajući ruku prema njenoj dojci

Stiv Džobs

CDM

2.9.2018

Sedam godina nakon što je preminuo genije koji stoji iza "Applea", suvlasnik "Piksara" i član Uprave "Walt Disney" kompanije, Stiv Džobs (Steve Jobs), njegova kćerka Lisa napisala je memoare u kojima je otkrila kakav je odnos imala sa svojim ocem.

Iako se već ranije pisalo o tome da je Lisa komentirala kako joj je otac bio "zloban i čudan", ovi memoari donijeli su nove uznemirujuće detalje. Kako navodi, Stiv je, navodno, pred svojom kćerkom simulirao seks sa svojom tadašnjom suprugom Loren Pauel Džobs ( Laurene Powell Jobs). Dio koji je privukao najviše pažnje iz cijele knjige ekspresno se proširio medijima širom svijeta:

- Privukao je i poljubio, pomjerajući ruku prema njenoj dojci, a pritom je teatralno stenjao. Kad sam htjela napustiti sobu, zaustavio me. Rekao mi je da ostanem jer imamo porodičan trenutak, a važno je da pokušam da budem dio ove porodice. Sjedjela sam mirno i gledala ustranu, dok je on uzdisao i trljao se o nju.

Iako tvrdi da je nikada nije seksualno zlostavljao, njena majka je u svojim memoarima potvrdila istu priču i rekla je da je Stiv ismijavao svoju kćerku i zbijao neugodne šale na temu seksualnosti. Lisa je inače bila Stivovo prvo dijete s kojim nikada nije izgradila blizak odnos jer godinama nije želio priznati očinstvo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.