KRIZA

Popularna pjevačica Anabela Atijas proživljava pravi pakao, već danima na lijekovima

Blic.rs

Blic.rs

22.9.2018

Pjevačicu Anabelu Atijas potjerao je maler otkada joj je kćerka po drugi put ušla u rijaliti. 

Iako se nije slagala sa tom njenom odlukom, ipak nije želkela da je sputava, a zbog toga sada plaća danak. Osim što ne može da je gleda kako pravi skandale i budalu od sebe pateći za Slobom, ona je u potpunom šoku šta joj se dogodilo sa suprugom Andrejem Atijasom koju je nasrnuo na nju.

- Anabela je već danima na lijekovima i ne ustaje iz kreveta. Ne želi nikoga da vidi i plače non-stop. Preživljva pravi pakao zbog Lune i Andreja. Sve ju je to dotuklo, naročito što je zbog Lune i napada da je ljubavnica bila na meti osude prethodnih godinu dana, a sve se sada nastavlja. Teško joj je jer ne može više da gleda dijete kako pati i grca u suzama i nervnom rastrojstvu u rijalitiju, a s druge strane ona sama ima probleme u braku, piše Blic.rs.

"Nakon incidenta, ona je izbacila Andreja iz stana, ali on na sve načine pokušava da se pomiri sa njom. Uplašena je šta bi mogao da uradi, naročito kada se napije jer je svjesna kako tada razmišlja. Svjesna je da on zna da ona nema ko da je zaštiti, a u stanu je sa dve kćerkice. Anabela je poslkednjih godinu i po dana doživljavala različite scene kada je Andrej u pitanju jer se nije trijeznio ni danju, ni noću. Sada je još gore, pijan joj dolazi na vrata, lupa u pola noći i šalje svakakve poruke", rekao je izvor blizak pjevačici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.