MISTERIJA

Majka uvjerena da je lopov koji sliči Rosu iz "Prijatelja" njen izgubljeni sin

Patio od šizofrenije

Twitter

24sata.hr

26.10.2018

Nakon što se internetom proširio video u kojem čovjek, koji sliči Rosu iz 'Prijatelja', krade pivo u supermarketu u Engleskoj, javila se i žena koja prepoznaje pljačkaša.

Naime, frizerka i kozmetičarka Suzan Trovbridž (Susan Trowbridge) vidjela je fotografiju kradljivca te nazvala policiju i rekla im da je vjeruje da je to njen posvojeni sin koji nevjerovatno sliči Dejvidu Švimeru (David Schwimmer). Sin je nestao 2007., a ime mu je Pol Trovbridž (Paul Trowbridge).

- Nazovite to majčinskim instinktom ili šta već, ali sto posto sam sigurna da je to on - rekla je Suzan za "The Sun" te nastavila:

- To su njegove oči i na taj način mu kosa pada. Ovo je prva njegova fotografija koju sam vidjela u posljednjih 11 godina i nevjerovatna je. 

Suzan ima troje djece, a petero ih je posvojila. Paula je posljednji put vidjela dvije sedmice prije nego će nestati. Tada ga je otpratila na aerodrom jer je išao na odmor na Barbados, a poslije toga se više nije vratio. Kozmetičarka misli da je tamo upao u loše društvo. 

Paula ga je posvojila kada je imao devet godina. Tada je, kako tvrdi, patio od šizofrenije. 

- Navikla sam se da se neće vratiti, a onda odjednom dobijem poruke o njemu i sve mi se vratilo - rekla je Suzan, koja želi znati je li njen izgubljeni sin živ. Zaklela se da ga neće prestati tražiti.

Policija iz Blekpula potvrdila je da su identificirali muškarca, ali neće javno reći njegovo ime. 

Prvobitno je radnica iz opljačkanog supermarketa rekla policiji da je Ros iz 'Prijatelja' pljačkaš. Nakon toga se glumac putem videozapisa našalio da je za vrijeme pljačke bio u SAD, a zatim su počele kružiti teorije da ima zlog brata blizanca. Twitter je bio preplavljen zafrkancijama na njegov račun.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.