JET SET

Fanovi napali Selin Dion zbog veze s Pepeom: Pustite me na miru

Pjevačica i dalje odlučno tvrdi da su samo odlični prijatelji

Selin Dion. Screenshot

Avaz.ba

31.1.2019

Kanadska pjevačica Selin Dion (Celine Dion, 50) ne prestaje privlačiti pažnju javnosti otkad se pojavila sa 16 godina mlađim plesačem Pepeom Munozom (34). Njeni fanovi nisu bili nimalo oduševljeni razlikom u godinama novopečenog para, ali ni izgledom slavne pjevačice za koju mnogi tvrde da u posljednje vrijeme izgleda bolesno i premršavo.

U intervjuu koji je nedavno dala za britanski "The Sun" pjevačica je odlučno komentirala, kako kaže, lažna nagađanja o vezi s mlađahnim plesačem, a svima koji je kritiziraju poručila je da bi je jednostavno trebali ostaviti na miru.

- Ako se samoj sebi sviđam ovakva kakva jesam, ne želim uopće razgovarati o tome. Nemojte me gnjaviti, nemojte me fotografirati. Ako vam se sviđam, to je odlično. Ako vam se ne sviđam, onda me jednostavno pustite na miru - rekla je ljutita pjevačica.

Selin i dalje odlučno tvrdi da su ona i Pepe samo odlični prijatelji te saradnici pa je, po njenom mišljenju, sasvim logično da su se s vremenom toliko zbližili. 

- On je moj prijatelj, najbolji prijatelj. Pa sasvim je normalno da se držimo za ruke i provodimo vrijeme jedno s drugim. Radimo zajedno - rekla je Selin za britanske medije i naglasila da je još slobodna.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.