INSTAGRAM

Arijana Grande druži se s novinarom kojeg je donedavno smatrala neprijateljem

Fanovi na Twitteru nisu mogli sakriti čuđenje pa su je pitali kako je tako dobra prema svima

Morgan optužio Arijanu da svoju muziku prodaje golotinjom. Instagram

Avaz.ba

21.2.2019

Nakon što je optužio Arijanu Grande (Ariana) da svoju muziku prodaje golotinjom, ona i njena majka su poznatom novinaru Pirsu Morganu (Piers) očitale bukvicu i branile, osim Arijane, druge muzičare i poznate osobe koje je Morgan napao.

Ipak, čini se da su Arijana i Morgan odlučili zakopati ratne sjekire, što je potvrdio i njihov selfi na Instagramu ispod kojeg su objasnili kako je došlo do ovako bliske, prijateljske fotografije.

- Nakon naše male svađe na Twitteru prije nekoliko mjeseci, naletjeli smo jedno na drugo sinoć u restoranu u Los Anđelesu, gdje mi se Arijana pridružila da "malo" porazgovaramo i, eto, nakon dva sata i dalje smo razgovarali. Smijali smo se, prepirali, ona je plakala, ja sam skoro plakao, pića su samo dolazila i zbližili smo se. Čini se kako se zaista sviđamo jedno drugome. Čudno - napisao je Morgan.

Arijanini fanovi na Twitteru nisu mogli sakriti čuđenje pa su je pitali kako je tako dobra prema svima. 

 - Pa. Naletjeli smo jedno na drugo u restoranu i ja sam odlučila sjesti s njim i malo popričati. Čini mi se kako smo postigli pravi napredak! Ispada da je razgovor licem u lice nježniji i dobroćudniji, čak i kada se zaista ne slažete - napisala je ona.

Inače, Morgan je poznat po svojim šovinističkim ispadima pa se u jednom od odgovora Arijana i toga dotaknula i napisala kako drži palčeve da ovaj provokativni novinar prijeđe na stranu feminizma. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.