NAJAVA

„Panorama“ donosi ekskluzivni intervju s Jasminom Geljom, otkriva gdje su poznati proveli kraj avgusta, priču o Margot Robi

Pročitajte još niz zanimljivih sadržaja

Piše: L. S. R/Avaz.ba

31.8.2019

Naslovnica "Panorame". Avaz

U printanom izdanju „Dnevnog avaza“ od nedjelje, 1. septembra, prilog „Panorama“ donosi niz zanimljivih sadržaja.

Popularni glumac Jasmin Geljo, koji nače živi u Torontu, ovih dana boravi u rodnom Sarajevu. U intervjuu za „Avaz“ govorio je o kultnoj „Audiciji“, sinu, planovima. Također nam je otkrio da se neke njegove kolege stide „Auducije“.

Avgust je definitivno iscurio, a to je za mnoge označio povratak svakodnevici – poslovnim obavezama, a stiže vrijeme i za povratak djece u školske klupe.

Poznati su posljednje dane vrelog avgusta iskoristili za još jedno ili kupanje u moru ili odlazak na neku drugu atraktivnu destinaciju. Otkrivam gdje je to bilo.

Nakon izuzetno uspješnog filma „Bilo jednom... u Hollywoodu“ Kventina Tarantina (Quentin), Margot Robi (Robbie, 29) nastavlja oduševljavati čitav svijet. Uz Nikol Kidman (Nicole) i Šarliz Teron (Charlize Theron), Robi igra Kajlu Pospisil (Kayla) u novom ostvarenju „One su bombe“ („Bombshell“) koje u kina stiže početkom naredne godine.

ila je i o odlasku mladih iz regiona.

Čitajte još:

- Branko Đurić Đuro tuguje za prijateljem

- Nova ljubav Rade Manojlović

- MODA – Crveni tepih u Veneciji

- Norveška princeza se zbog ljubavi odrekla krune

- TEHNO KLIK - Najljepši kastomizirani računar

- GASTRO - Smokve su superhrana


Marketing
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.