ZVONO SE OGLASILO

Mame ponovo pišu zadaće

Jelena Karleuša, Džejla Glavović - Očuz, Samra Menzilović - Ćatić, Tijana Dapčević, Maja Miralem, Tanja Vuković, Anđelka Prpić ponovo u školi

Piše: F. Mustafić

9.9.2019

Karleuša učestvovala i na školskoj priredbi - Avaz
Dnevni avaz
Vuković: Ponosna mama - Avaz
Glavović - Očuz sa sinom Omarom - Avaz
Maja Miralem sa sinom Vanjom i suprugom Gordanom - Avaz
+1

Prvi dan škole veliki je događaj za svako dijete, ali i roditelje koji ponosno u školske klupe smještaju svoje mališane. Brojne poznate mame tako su se svojim malim đacima pohvalili na društvenim mrežama. Mnoge od njih su svoju djecu odveli u školu, a nije izostalo ni fotografiranje za Facebook i Instagram. 

Dragi učitelji...

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša prvi dan nove školske godine provela je u školi zajedno sa svojim kćerkama Nikom i Atinom. Prisustvovala je i priredbi dobrodošlice, a najzanimljivije momente podijelila je sa svojim brojnim pratiocima na Instagramu.

Jedna od najuspješnijih bh. manekenki i modela Džejla Glavović - Očuz također je svog školarca ispratila u školu. Sa sinom Omarom fotografirala se u učionici jedne privatne škole koju on pohađa.

Bh. dizajnerica i voditeljica Samra Menzilović - Ćatić svom đaku prvaku prvog dana škole bila je najveća podrška. I ona je prisustvovala školskoj priredbi organiziranoj u čast prvačića.

Pjevačica Tijana Dapčević također je svog sina Vuka ispratila u školu, a to je učinila i bh. voditeljica Maja Miralem, koja je još prošle godine sina Vanju upisala u prvi razred. Međutim, i ove godine prvog dana škole bila je s njim.


Bivša miss BiH Tanja Vuković ispod zajedničke fotografije sa sinom Filipom ostavila je emotivnu poruku:

- Danas moj mali sin kreće u školu - i sve će mu onde neko vrijeme biti strano i novo i zato bih molila da budete nježni prema njemu. Dragi učitelju, molim vas uhvatite ga za ruku i naučite ga onome što mora znati. Naučite ga, ali blago, ako možete. Naučite ga da na svakog neprijatelja dolazi i jedan prijatelj - napisala je Tanja ispod zajedničke fotografije.

Velika radost

Popularna Anđelka Prpić atmosferu ispred škole koju pohađa njezin sin također je podijelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Njezina radost je i veća jer je njezin mališan pošao u prvi razred. 

Bilo je i ponosnih očeva

Osim poznatih mama, i mnogi ponosni očevi su sa svojim mališanima bili u školi. Nezaboravne trenutke odlaska u školu sa svojom kćerkicom Milom na Instagramu podijelio je i popularni crnogorski pjevač Sergej Četković.

- Tatin đak prvak - napisao je Sergej ispod videa na kojem malu Milu prati u školu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.