ESTRADA

Dara Bubamara donijela odluku: Sa petice ide na sedmicu

Hirurg joj je savjetovao da više ne povećava grudi, jer bi mogla imati problema s kičmom, ali je odlučna kako će do Nove godine imati nove grudi

L. K. P. / Avaz.ba

14.12.2019

Dara Bubamara: Želi da ima najveće grudi na estradi - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+6

Dara Bubamara (43) donijela je odluku da ponovo ugradi silikone kako bi imala najveće grudi na estradi, pišu srbijanski mediji. Zakazala je operaciju i namjerava da sa petice prijeđe na sedmicu.

Hirurg joj je savjetovao da više ne povećava grudi, jer bi mogla imati problema s kičmom, ali je odlučna kako će do Nove godine imati nove grudi.

- Moja Dara je posljednji put povećala grudi prije pet godina, a sad je ponovo bila kod plastičnog hirurga. On joj je rekao da bi mogla imati problema s kičmom. Ona već sada ima velike grudi i često se žali kako je poslije treninga i napornih nastupa boli, ali ne želi poslušati savjet doktora - ispričala je njena prijateljica.

Dara je u prošlosti imala male grudi, a među prvima na estradi je ugradila silikone. Do sada ih je mijenjala pet puta i kaže kako svaki put želi sve veće. Navodi kako su muškarci oduševljeni njenim grudima.

Jedan od vodećih britanskih tabloida „Daily Star“ raspisao se nedavno o tome kako su fanovi na društvenim mrežama optužili Daru da se previše zaigrala Photoshopom u pokušaju da poveća grudi. No, zna ona šta pali kod naroda i medija, nema Dara problema s objavljivanjem golišavih fotki, kao ni s njihovim dijeljenjem.

Njene gole fotografije isplivale su u javnost još 2015., kad je pjevačica tvrdila da joj je aferu smjestio jedan nogometaš. Srbijanski mediji raspisali su se tad kako su poruke i fotografije namijenjene njenom 17 godina mlađem ljubavniku. No, pjevačica je to demantirala te tvrdila da su poruke bile isključivo za njenog supruga Milana, od kojeg se poslije razvela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.