PRAZNICI

Kako su najpoznatije balkanske starlete zakoračile u Novu godinu: Stanija k'o od majke rođena

Pratioce na Instagramu počastile fotografijama

Tamara, Mina i Stanija. Instagram

Piše: Sl. M. / Avaz.ba

1.1.2020

Najpoznatije balkanske starlete u 2020. godinu zakoračile su u velikom stilu, ako je suditi prema njihovim objavama na društvenim mrežama. 

Od obnaženih fotografija do luksuza - tako bi se najbolje mogle opisati njihove novogodišnje objave. 

Stanija Dobrojević je srbijanska starleta koja je popularnost stekla u učešćem u rijaliti programima gdje je uvijek postizala dobar plasman. U skoro svakom rijalitiju bi našla po "ljubav svog života" koje bi nakon završetka rijalitija prestale to bivati. Ova starleta je bila jedina djevojka sa balkasnkih prostora koja je bila u carstvu kod Hju (Hugh) Hefnera, i time se ponosi, kao i svojom faklutetskom diplomom. Dovođena je u vezu sa starijim bogatašima, fudbalerima, prostitucijom, čak se okušala i kao pjevačica, ali je i to brzo propalo.

Stanija ne krije da je uradila nekoliko estetskih operacija, a pola Balkana uzdiše za njom. Ljepotica je u 2020. godinu odlučila ući potpuno naga. Obnaženom fotografijom počastila je svoje fanove na Instagramu. 


U 2020. k'o od majke rođena. Instagram

Soraja Vučelić je također svoju popularnost stekla u rijaliti programu. Nedugo poslije toga ona je odnijela pobjedu i na takmičenju za Plaxboy zečicu. O ovoj starleti ispredale su se razne priče, a pogotovo one u vezi prostitucije. Starleta se tužila je svakoga koje je spomenuo u tom kontekstu. Također, dovođena je u vezu i sa fudbalerima i starijim bogatašima. Soraja je svoje prve slikone ugradila sa 18. godina, a zasigurno je da je ova starleta san većine muškaraca.  

Novu godinu dočekala je u Parizu i to u šopingu. O tome svjedoče njene fotografije na Instagramu gdje je najavila i da njeno slavlje počinje nakon ponoći. 

Soraja Novu godinu dočekala u Parizu. Instagram

Tamara Đurić, intrigantna i atraktivna starleta svoju popularnost je stekla učešćem u rijaliti programu "Farma" gdje je osvojila visoko drugo mjesto. Najpoznatija beogradska klaberka je dovođena u vezu sa starijim muškarcima. Ova starleta se okušala kao pjevačica i kao model u nekoliko spotova, ali nigdje se nije dugo zadržala. 

Novu, 2020. godinu dočekala je u jednom beogradskom hotelu, a svojim izgledom u novogodišnjoj noći još jednom je pokazala zašto muškarci uzdišu za njom. 

Tamara Đurić. Instagram

Sarajka Mina Hadžijusufović, poznatija kao Mina Mateljan je starleta i fitnes instruktorka. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, obožava noćni provod, a na Instagramu je prati više od 22.000 ljudi. Ona je nedavno dospjela u centar medijske pažnje kao djevojka koja je preotela muža od pjveačice Anabele Bukve, Andreja Atijasa. 

Novu godinu dočekala je s društvom u jednom sarajevskom lokalu. 


Mina Mateljan. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.