INSTAGRAM

Influenserica Naida Bojnakova za "Avaz": Borila sam se s anksioznošću

Naša pojava i ponašanje na društvenim mrežama moraju biti u skladu s određenim sistemom vrijednosti, rekla nam je Bojnakova

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

3.2.2020

Bojnakova: Ne libi se govoriti ni o ozbiljnim temama - Avaz
Bojnakova: Živi u Alanji - Avaz
Bh. influenserica Naida Bojnakova - Avaz
Bojnakova: Nema oboljelih od koronavirusa - Avaz
Bojnakova: Često dolazi u rodno Sarajevo - Avaz
+4

Bosanskohercegovačka blogerica Naida Bojnakova važi za jednu od najuspješnijih influenserica na Instagramu iz naše države.

Atraktivnu plavušu na ovoj društvenoj mreži prati više od 100.000 ljudi, dok na YouTubeu, također, ima ogromnu publiku koju svakodnevno počasti videima prožetim humorom, savjetima, običajima u Turskoj, u kojoj danas živi sa sinom i suprugom Baranom, koji je poznati nogometni trener.

Lijepa Sarajka ne libi se pričati ni o ozbiljnim temama, pa je tako u jednom videu priznala da se borila s anksioznošću koju je, srećom, uspjela pobijediti.

 - Biti influenser zaista je mnogo više od preporučivanja proizvoda s obzirom na to da se djevojčice sve više ugledaju na nas. Naša pojava i ponašanje na društvenim mrežama moraju biti u skladu s određenim sistemom vrijednosti – rekla nam je Bojnakova.

Kaže nam i kako je svjesna da je ljudima interesantnija jer je njena adresa u Turskoj, tačnije u Alanji.

- Svi volimo vidjeti i nešto drugačije, nešto što nemamo baš priliku svaki dan viđati. Posao koji radim zahtijeva češće dolaske u moje rodno Sarajevo, s obzirom na to da većinu saradnji imam s brendovima sa bh. područja. Trudim se dolaziti što češće, ali moram priznati da mi je mnogo lakše dok boravim u Turskoj, jer se tu više posvetim svom kanalu na YouTubeu, koji mi je mnogo draži nego Instagram - kazala je Bojnakova.

Činjenica je da u svijetu vlada panika zbog koronavirusa te smo bh. influensericu pitali da nam iz prve ruke kaže kakva je situacija u Alanji.

Nema previše panike, ali mala doza straha među građanima postoji, naravno. Nema oboljelih za sada - govori Bojnakova.


 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.