OTKRIVENA TAJNA

Pravi razlog za razvod: Pamela iskoristila muža 12 dana i onda ga šutnula

Imala je dug od skoro 200.000 dolara i nije imala nikakve prihode da to vrati, rekao je njen bivši suprug

L. K. P. / Avaz.ba

12.2.2020

Pamela Anderson: Bivši joj otplatio dugove, ona ga šutnula - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Holivudski producent koji je sa Pamelom Anderson proveo tek 12 dana u braku, otkrio je da je njihovom braku došao kraj nakon što je on odlučio da svojoj supruzi otplati dugove, a sve to nakon što je nekadašnja zvijezda "Spasilačke službe“ kao razlog za razvod navela njegovu posesivnost i potrebu da sve kontrolira.

- Nema takve budale kao stare budale - rekao je 74-godišnji Džon Peters (Jon) svom prijatelju i potom otkrio svoju verziju priče.

Peters je napisao i mail medijima.

- Sve što su vam rekli je laž - otkrivši u njemu da je laž čak i to da je on zaprosio Pamelu Anderson, tvrdeći da je bilo obrnuto te da je 52-godišnja glumica, zapravo, zaprosila njega u poruci.

- Ne moram ni reći da, kada mi je u poruci napisala kako se želi udati za mene, da je to bilo kao ostvarenje mog sna, iako sam u to vrijeme bio zaručen s drugom i ta je dama trebala započeti zajednički život sa mnom. Ostavio sam sve zbog Pem. Imala je skoro 200.000 dolara dugova i nije imala nikakve prihode da to vrati, zato sam ja sve platio i ovo mi je, zapravo, hvala za sve. Nema takve budale kao stare budale – napisao je.

Par se u tajnosti vjenčao 20. januara 2020. na ceremoniji u Malibuu da bi 1. februara objavio da se razvodi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.