NOVA LJUBAV

Vajnstinova bivša ljubi slavnog oskarovca

Iako su se poznavali godinama, ljubav se rodila u Portoriku

Brodi i Čepmen: Nakon prijateljstva rodila se ljubav. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

27.2.2020

Nakon što je njen bivši suprug, moćni holivudski producent Harvi Vajnstin (Harvey Weinsten) proglašen krivim u postupku koji je obilježio globalni pokret #MeToo, modna dizajnerica napokon je mogla odahnuti. Iako je prvo stajala uz njega, navodno vjerujući u njegovu nevinost, priča se ubrzo okrenula te je Džordžina Čepmen (Georgina Chapman) nastavila novi život s njihovom djecom.

Modna dizajnerica utjehu je pronašla u zagrljaju slavnog oskarovca Edrijena Brodija (Adrien Brody). Glasine da su 43-godišnja Džordžina i tri godine stariji holivudski glumac u vezi pojavile su se još prošle jeseni, a njihova je ljubav iz dana u dan sve snažnija.


Vajnstin i Čepmen: Bivši supružnici. Agencije

Iako su se poznavali godinama, ljubav se rodila u Portoriku, gdje su oboje prošlog aprila bili na predstavljanju nove kolekcije kupaćih kostima manekenke Helene Kristensen (Christensen).

Uprkos odluci da nakon razvoda od holivudskog moćnika Vajnstina neko vrijeme neće tražiti ljubav, sve se promijenilo s Brodijem, koji joj je u tim najtežim životnim trenucima bio velika podrška.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.