HOLIVUD

De Niro i Dikaprio nude ulogu u filmu onima koji doniraju

Odlučili pokušati prikupiti 100 miliona dolara

De Niro, Skorsezi i Dikaprio: Prikupljaju novac za najugroženije. Agencije

Avaz.ba

16.4.2020

Holivudske zvijezde Robert de Niro i Leonardo Dikaprio (DiCaprio) promoviraju izazov nazvan "All In Challenge", a priključuje se sve više poznatih. Glumački velikani odlučili su pokušati prikupiti 100 miliona dolara, a misija je u ovim teškim i neizvjesnim trenucima svima osigurati hranu.

- Porodice lošijeg imovinskog stanja, oni koji su ostali bez posla, djeca, starije osobe i svi drugi kojima je potrebna pomoć, računaju na nas i zato imamo jednu molbu za sve vas - najavio je projekt De Niro, a Dikaprio je, kao poznati dugogodišnji humanitarac, pojasnio gdje će sve biti proslijeđene donacije i kako je nastala cijela ideja. 

View this post on Instagram

We recently launched #AmericasFoodFund to help make sure every family in need gets access to food at this critical time. Our most vulnerable communities need our support now more than ever. That’s why we’re asking you to help us with the #AllinChallenge. If you’ve ever wondered what it’s like to be able to work with the great @martinscorsese_, Robert De Niro and myself, this is your chance. Robert and I are going to be starring in a new movie called Killers of the Flower Moon, directed by Martin Scorsese. We want to offer you a walk-on role, the opportunity to spend the day on the set with the three of us, and attend the premiere. To take part, please go to allinchallenge.com and donate whatever you can. 100% of your donation will go to @MealsonWheelsAmerica, @NoKidHungry and #AmericasFoodFund (@wckitchen & @feedingamerica) @officiallymcconaughey, @theellenshow and @iamjamiefoxx, will you go all in with us?

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je u projekt od samog početka uključen i poznati reditelj Martin Skorsezi (Scorsese), s kojim ovaj dvojac već radi na filmu "Killers of the Flower Moon", a na setu trebaju još nekoliko statista.

View this post on Instagram

Fantastic work by @jr

A post shared by Martin Scorsese (@martinscorsese_) on

- Neko od vas doći će na snimanje. Družit ćete se sa mnom, Leom i Martinom, vidjet ćete kako sve skupa izgleda, a moći ćete i glumiti - ispričao je De Niro te dodao kako su, naravno, pozvani i na premijeru filma, koji bi se u kinima trebao pojaviti sljedeće godine.

Oduševljena idejom, izazov je odmah prihvatila i Elen Dedženeres (Ellen DeGeneres), koja je nominirala Lauru Dern i Džastina Timberlejka (Justin Timberlake), a izazovu su se već priključili Džastin Biber (Justin Bieber), Kevin Hart, Mik Mil (Meek Mill), Dvejn Vejd (Dwyane Wade) i mnogi drugi. 

View this post on Instagram

@LeonardoDiCaprio @JustinTimberlake @LauraDern

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.