DODATNA ZARADA

Glumac iz "Harryja Pottera" snima videoporuke fanovima

Sve je počelo kada je Tom oduševio svoje fanove fotografijom na kojoj je pozirao u svojoj spavaćoj sobi

Felton: Bavi se i muzikom. Agencije

Avaz.ba

30.4.2020

Iako se njegovo bogatstvo procjenjuje na oko 63 miliona KM, Tom Felton i dalje zarađuje na slavi koju mu je donio lik iz franšize "Harry Potter". "Daily Mail" piše kako glumac svojim fanovima prodaje personalizirane snimke po 440 KM.

Naime, na stranici Cameo prodaje personalizirane video poruke, a ocjena koju su su mu dali njegovi fanovi je 4,9. Također, u komentarima mu zahvaljuju što šalje poruke putem videa, naročito zbog toga što ih gledaju njihova djeca, za koje su poučna.

- Hvala ti puno. Svijet čarobnjaka mojoj je kćerki bijeg od svih nedaća i socijalne anksioznosti. Nikada nećeš znati koliko ovo znači nama kao roditeljima što imamo nekoga kao tebe. Odličan si - jedan je od komentara.

View this post on Instagram

Agings a bitch

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Sve je počelo kada je Tom oduševio svoje fanove fotografijom na kojoj je pozirao u svojoj spavaćoj sobi. Glumac je sakrio lice iza svoje stare školske kamere. Potom je u novembru objavio staru promo fotografiju iz prvog dijela "Harry Pottera". Nakon što je vidio kako se fanovima dopalo, otišao je dalje.

Tom je inače veliki zaljubljenik u filmove, ali i muziku. Do sada je objavio dva albuma: "Time Well Spent" i "In Good Hands". U avgustu prošle godine se šuškalo kako su zvijezde filma o malom čarobnjaku "Harryju Potteru", Tom i Ema Votson (Emma Watson) u vezi. Kasnije je glumac Rupert Grint koji je u filmu "Harry Potter" utjelovio Rona Vizlija (Weasley), otkrio kako su Tom i Ema uvijek bili nešto više od prijatelja.

- Uvijek je tu bilo pomalo iskre - rekao je Grint, koji ih je često viđao zajedno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.