SLATKO IŠČEKIVANJE

Tajnoviti Ed Širan i njegova supruga uskoro postaju roditelji

Sretne vijesti o trudnoći saznali su još na početku karantine, a sada ih svega nekoliko sedmica dijeli od rođenja prvog djeteta

Edi Šeri: Očekuju prvo dijete. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

12.8.2020

Ed Širan (Sheeran) i njegova supruga Šeri Seborn (Cherry Seaborn) s kojom je još od tinejdžerskih dana, očekuju svoje prvo dijete. Iako su poprilično tajnoviti i svoju intimu već godinama uspješno kriju od znatiželjne javnosti, britanski mediji došli su do informacije da će slavni muzičar i njegova supruga uskoro postati roditelji. Sretne vijesti o trudnoći saznali su još na početku karantine, a sada ih svega nekoliko sedmica dijeli od rođenja prvog djeteta.

U braku su dvije godine, a u vezi od ranih srednjoškolskih dana. Trenutno su u posljednjim pripremama za dolazak bebe na svijet. Opremaju svoj novi dom na periferiji za nasljednika ili nasljednicu.


Ed i Šeri su jednostavno presretni i iznimno uzbuđeni. Agencije

-Ed i Šeri su jednostavno presretni i iznimno uzbuđeni, no kao što znate sve to vole držati u svom krugu ljudi i porodice. Karantina im je dobro poslužila kao izgovor da nigdje ne izlaze, pa je rijetko ko od prijatelja znao da će uskoro postati roditelji, no kako se bliži termin tako su rekli onima najbitnijima - rekao je jedan od upućenih za "Daily Mail".

Budući roditelji odrasli su zajedno u malom mjestu na sjeveru Engleske, pohađali istu srednju školu, a onda je planula ljubav koja i dan danas traje. Ed Širan u decembru prije dvije godine je u tajnosti oženio ljubav svog života, skromnu hokejašicu Šeri.

Samozatajna Šeri oduvijek je, kažu, bila ona prava za Eda. Čim je upoznao znao je da želi s njom provesti ostatak života. Upravo njoj posvetio je većinu svojih balada, od kojih valja spomenuti pjesmu "Perfect" u kojoj je poslužila kao glavna inspiracija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.