FIGURA ZA POŽELJETI

Vrckastoj "Kućanici" treninzi su se isplatili

Nove fotografije Eve Longorije u kupaćim kostimima naprosto izazivaju zavist, a evo čemu 45-godišnjakinja duguje takav izgled

Eva Longorija. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

25.8.2020


Slavna glumica Eva Longorija (Longoria), koja se proslavila ulogom u seriji "Kućanice", nikad nije izgledala bolje. Njene nove fotografije u kupaćim kostimima naprosto izazivaju zavist, a evo čemu 45-godišnjakinja duguje takav izgled


Slavna glumica Eva Longorija. Instagram

Vrckasta zvijezda 'Kućanica' odnedavno se putemInstagramaredovno hvali formom u koju je došla nakon rođenja sina Santiaga. Zgodna glumica tijelo iz snova duguje napornim treninzima, predanoj vježbi skoro svaki dan te pravilnoj ishrani, na koju je posebno počela paziti tokom karantine, u prvoj polovini ove godine.


Eva je pokazala je kako izgleda na godišnjem odmoru u blijedoružičastom jednodijelnom kostimu, a pritom je odradila svoj trening joge u plićaku.


Longorija: Trening joge u plićaku. Instagram


Mjesecima je pratila vrlo strog režim prehrane te napornih treninga koje je za nju osmišljavao osobni trener Grent (Grant) Roberts.



Longorija: Otkrila tajnu. Instagram

-Neko vrijeme nisam pila vino, jela slatko, a ugljikohidrate sam mogla samo sanjati - rekla je nedavno te otkrila svoju tajnu dobre linije.



LOngorija: Njeni treninzi nisu nimalo lagani. Instagram

Njeni treninzi nisu nimalo lagani, to je takozvani core gym program koji uključuje neke od najtežih fizičkih elemenata u teretani, a Longorija ih je uspjela savladati te uvrstiti u svoju sedmičnu rutinu. Danas kombinira nešto lakše segmente treninga, kao što su pilates i joga, uz treninge snage utezima i jutarnje trčanje.


Rezultati su i više nego vidljivi. Ravan trbuh, isklesani mišići, uzak struk i vitkije noge ne mogu se ne primijetiti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.