MANEKENKA

Điđi Hadid sreću podijelila s fanovima

Dugo vremena trudnoću je skrivala od javnosti, te jednostavno uživala u novom stanju u krugu svoje porodice

Điđi Hadid. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

27.8.2020

Slavnoj manekenki Điđi (Gigi) Hadid bliži se termin poroda pa je odlučila sve počastiti senzualnim fotografijama i napokon pokazati svoj trudnički stomak.


Dugo vremena trudnoću je skrivala od javnosti, te jednostavno uživala u novom stanju u krugu svoje porodice. Povukla se iz gradske vreve na selo k majci Jolandi (Yolanda) Hadid i sve brige stavila iza sebe. Sada, mjesec dana prije poroda, Džidži je stala pred kamere i pokazala kako izgleda.

Do rođenja prvog dijeteta, koje očekuje sa svojim dugogodišnjim dečkom Zejnom (Zayn) Malikom dijeli je još svega nekoliko sedmica, pa je iskoristila ovu priliku kako bi ovjekovječila svoje stanje pred profesionalnim fotografima.


View this post on Instagram

7.26.20 🕊

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Crno- bijele snimke na kojima 25-godišnjakinja ponosno pokazuje svoj poveći stomak ispod prozirnih haljina iz profila, osvanule su potom na njenom službenom Instagram profilu i naprosto oduševili brojne fanove.

Zgodna Amerikanka uskoro će dočekati svoje prvo dijete, djevojčicu kojoj još nije otkrila ime.

-Vijesti o trudnoći u normalnim bi okolnostima mnogo drugačije najavila fanovima i javnosti, ali s druge strane bilo je divno uživati u prvim trenutcima ovog stanja bez ikakvog pritiska i stalnog ometanja - rekla je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.