GLUMAC IZA REŠETAKA

"Osvanula" prva fotografija Bila Kozbija iz zatvora

Svoju ćeliju naziva penthouseom te se osjeća povlašteno u zatvoru

Kozbi: U aprilu 2018. proglašen je krivim po svim točkama optužnice. Agencije

L. K. P.

22.10.2020


Čak i kad je iza rešetaka, osuđeni glumac Bil Kozbi (Bill Cosby, 83) ne prestaje iznenađivati javnost. "Osvanula" je nova zatvorska fotografija na kojoj se Bil smije.

Pozirao je za novu snimku iza rešetaka, osmijeh nije skidao, a oko vrata je imao zaštitnu masku. Ova rutinska fotografija nastala je početkom septembra u zatvoru SCI Phoenix u Pensilvaniji, gdje je Kozbi zatvoren.

Ovo je njegova prva fotografija iz zatvora, otkako su ga 2018. godine osudili na zatvorsku kaznu u trajanju od tri do deset godina. Bilov izgled se tokom služenja zatvorske kazne dosta promijenio. Na najnovijoj fotografiji izgleda zapuštenije, ali i veselije u odnosu na fotografiju prije ulaska u zatvor.


Kozbi: Nasmijan i zapušten. Agencije

U aprilu 2018. proglašen je krivim po svim točkama optužnice za zlostavljanje Andree Konstand (Constand), žene koja je radila kao službenica ženske košarkaške momčadi univerziteta Temple na čijem su se kampusu i upoznali preko zajedničkog prijatelja. Ona je tada imala 24 godine, a Bil 60. No, glumac tvrdi kako nije kriv.

Čini se kako Kozbiju i nije tako loše u zatvoru kako se pretpostavljalo da će biti. On svoju ćeliju naziva penthouseom te se osjeća povlašteno u zatvoru.

- Nećete od mene čuti da se kajem. Bio sam tamo. Ne zanima me što o svemu misli grupa ljudi koja nije bila tamo. Oni ne znaju što se dogodilo - rekao je komičar jednom prilikom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.