ŽIVOT I HOLIVUD

Bizarni predbračni ugovori slavnih, od milionskih isplata do zagarantovanog seksa

Koliko puta ste u intervjuima poznatih zvijezda čuli da u Holivudu niko ne vjeruje nikome?

Bruklin Bekam i Nikol Pelc. Agencije

L. K. P.

18.12.2020


Većina holivudskih zvijezda iz godine u godinu postaje sve bogatija i popularnija. Čak i kada se dogodi "kiks" u karijeri, velike muzičke i filmske kompanije pronalaze način kako da od već poznatih imena zarade još para. Znajući koliko je novac i uticaj u njihovom poslu važan, većina njih odlučuje se na krajnje bizaran potez, predbračne ugovore kojim štite sebe i sve oko sebe. Takav je slučaj i sa Bruklinom Bekamom (Brooklyn Beckham), i njegovom ljepšom polovinom.

Iako su zbog aktuelne zdravstvene situacije koja je zadesila svijet datum vjenčanja odložili sa septembra 2021. godine na 2022. godinu, 21-godišnji Bruklin i njegova četiri godine starija vjerenica Nikol Pelc (Nicola Peltz) nisu prestali da planiraju svoj dan iz snova.

Kako su otkrili izvori bliski paru, par je već potpisao predbračni ugovor, a sve kako bi zaštitili bogatstva svojih porodica. Tako se saznaje da u ugovoru stoji da ukoliko se rastanu nakon vjenčanja, iz braka će izaći samo sa stvarima sa kojima su u isti ušli, a to uključuje i prihode i nekretnine.

Koliko puta ste u intervjuima poznatih zvijezda čuli da u Holivudu niko ne vjeruje nikome? To je standardna floskula koja postoji gotovo koliko i Holivud.

Na listi ispod pročitajte pet predbračnih ugovora, od milionskih isplata do zagarantovanog seksa četiri puta nedjeljno.




Bruk Miler i Čarli Šin. Agencije

Čarli Šin (Charlie Sheen) i Bruk Miler (Brooke Mueller) potpisali su predbračni ugovor, zbog kojeg je glumac svojoj nekadašnjoj supruzi morao da isplati pola miliona dolara odmah nakon venčanja, dok je ona za svaku narednu godinu provedenu u braku dobijala još tri stotine hiljada dolara. Nakon razvoda, dobila je i svu njegovu pokretnu imovinu.



Bijonse i Džej Zi. Agencije

Muzički titani Bijonse (Beyonce) i Džej Zi (Jay Z), koji inače važe za jedan od najutjecajnijih i najbogatijih parova na svijetu, po stupanju u brak, potpisali su ugovor putem kojeg se reper obavezao da će uplatiti po pet miliona dolara svojoj supruzi za svaki porođaj, a u slučaju razvoda, ona će dobiti po milion dolara za svakih godinu dana braka.





Nikol Kidman i Kit Urban. Agencije


Australijska glumica Nikol Kidman (Nicole) prije stupanja u brak odlučila je da obaveže svog supruga Kita Urbana (Keith) da će ostati na “pravom putu”. On je prije nego su stali na “ludi kamen” morao da potpiše ugovor kojim se obavezuje da više nikada u životu neće probati narkotike, u slučaju da to uradi, njihov brak se poništava.




Dženifer Lopez i Ben Aflek. Agencije



Iako nikada zvanično nisu stupili u brak, latino diva Dženifer Lopez (Jennifer) i glumac Ben Aflerk (Afleck) jesu potpisali predbračni ugovor. Dženifer se tako pravno obavezala na seks makar četiri puta sedmično, a Ben je potpisao da će u slučaju da prevari svoju buduću suprugu, pola njegove imovine pripasti njoj.



Kim Kardašijan i Kanje Vest. Agencije



U slučaju da brak slavnog repera Kanje Vesta (Kanye West) i rijaliti zvijezde KIm Kardašijan (Kardashian) “pukne”, Kanje će morati da isplati 10 miliona dolara svojoj nekadašnjoj supruzi, ali i da joj ostavi porodičnu vilu u kojoj danas žive. S druge strane, ona sa njim neće morati da dijeli ni dolar svog bogatstva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.