POMIRENJE SVE DALJE

Princ Vilijam veoma uznemiren zbog intervjua Megan i Herija

Nakon što ga je prošao osjećaj ljutnje shvatio je da mu fali brat, otkrio je Vilijamov prijatelj

Braća Vilijam i Heri u sretnijim vremenima. Agencije

A. J.

21.3.2021

Princ Vilijam (William) veoma je uznemiren zbog intervjua kojeg su Megan Markl (Meghan Markle) i princ Heri (Harry) dali za Opru (Oprah), piše Sun.

Izvori bliski Villijamu kažu da su mu rane oko odlaska Herija i Megan i dalje svježe usprkos tome što je prošlo oko godinu otkad je par otišao u Kaliforniju, a nakon najnovijih komentara koje su dali u intervjuu Villijam više ne zna šta bi mislio.

Heri mu nedostaje, otkriva njegov prijatelj:

- Nakon što ga je prošao osjećaj ljutnje shvatio je da mu fali brat. Dijelili su sve u svom životu, ured, sastanke, skupa se zabavljali.

Ipak, prijatelj princa Villijama otkriva kako se Villijam i dalje nada da će se njegov odnos s bratom kad tad popraviti usprkos tome što je ljut na Herija još otprije, a pogotovo s najnovijim komentarima na račun kraljevske porodice u kojemu su ih on i Megan optužili za rasizam. Braća su se našla i nakon samog intervjua, no njihov razgovor nije završio dobro.


Sve je kulminiralo nakon intervjua koji su dali Heri i Megan. Agencije

Osim toga, Villijamu smeta i to što je Heri rekao kako se Villijam i njegov otac, princ Čarsl (Charles), osjećaju zarobljenima oko svojih kraljevskih obaveza. Villijam navodno nema nikakvih problema oko obavljanja svojih dužnosti i u potpunosti je prihvatio tu ulogu.


Naprotiv, kako pišu engleski mediji, njegov odnos s kraljicom Elizabetom iz dana u dan je sve bolji i bolji s obzirom na to da je Villijam prvi javno odbranio kraljevsku porodicu nakon intervjua. Bolji je i njegov odnos s ocem s obzirom na to da svakog dana Villijam vidi sve više i više sličnosti između sebe i njega.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.