PLAVA KRV

Je li na pomolu sjedinjenje prinčevskog para iz Monaka

Princ Albert s djecom stigao u posjetu supruzi u Južnu Afriku

Šarlin i Albert. Agencije

Piše: L. Sarajlić-Ramović

30.8.2021

Princeza Šarlin od Monaka (Charlene) još je u Južnoj Africi u kojoj je provela protekle mjesece zbog nemogućnosti povratka u Monako. Ona se u domovini oporavlja od operacije sinusa.

U posjetu su joj prije nekoliko dana stigli suprug Albert i djeca - blizanci princ Žak (Jacques) i princeza Gabrijela (Gabriella), čime se princeza odmah pohvalila na društvenim mrežama.

Uzbuđena sam

Ovaj prinčevski par je razdvojen od maja prošle godine, kada je princeza oboljela zbog čega je morala ostati u Južnoj Africi. Daleko od djece i supruga, osim što se borila za oporavak, monegaška princeza morala je poricati glasine o razdvajanju ponajviše zbog Albertovih afera i čak troje vanbračne djece.

Šarlin je sada na Instagramu podijelila porodične fotografije i dala do znanja da u svakom trenutku ima podršku supruga, s kojim je u braku već deset godina.


Albert i Šarlin u Južnoj Africi. Instagram

- Veoma sam uzbuđena što je moja porodica opet sa mnom - komentirala je princeza niz novih fotografija.

Prije samo nekoliko dana podvrgnuta je drugoj operaciji, koja je trajala nešto više od četiri sata pod općom anestezijom.

Sve vrijeme razdvojenosti evropska princeza bila je u stalnoj komunikaciji s porodicom u Monaku.

- Moji svakodnevni razgovori s Albertom i djecom iznimno mi pomažu da podignem raspoloženje. Albert je glavni stub mog života i moje snage, bez njegove ljubavi i podrške ne bih uspjela prevladati ovaj bolni trenutak - izjavila je princeza.

Šarlin se od januara nalazi u rodnoj Južnoj Africi što je dolijevalo ulje na vatru špekulacijama o bračnim problemima. Princ Albert se na javnim događanjima od tada pojavljuje sam.

U razgovoru s voditeljicom južnoafričkog Radija 702 Mendi Viner (Mandy Wiener) princeza je rekla kako ne može forsirati svoj oporavak i da će do povratka kući morati čekati još tri mjeseca.

Dobila infekciju

- Trebala sam ovdje biti 10 do 12 dana, ali pojavili su mi se problemi s ušima. Od doktora sam doznala da imam infekciju sinusa i to prilično ozbiljnu. Dakle za rješavanje ovog problema trebat će vremena - rekla je Šarlin ranije za časopis „People“.

Pripremala se za zubne implantate, a u hirurškom postupku podizani su joj sinusi, zbog čega je tokom proljeća dobila infekciju i liječenje nastavila u Južnoj Africi.

- Ne mogu forsirati ozdravljenje pa ću u Južnoj Africi boraviti do kraja oktobra - rekla je gostujući na južnoafričkom radiju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.