NEVOLJE U RAJU

Điđi Hadid i Zejn Malik nisu više zajedno, njena majka tvrdi da je muzičar udario

Odbijam dati bilo kakve dalje detalje i nadam se da će Jolanda preispitati svoje lažne optužbe i okrenuti se prema rješavanju problema problema u četiri oka, izjavio je Malik

Hadid i Malik: Imaju jednogodišnju kćerku. Agencije

L. K. P.

29.10.2021


Majka slavne manekenke Điđi Hadid (Gigi Hadid), Jolanda Hadid (Yolanda), tvrdi da je slavni pjevač Zejn Malik (Zayn), koji je u vezi sa njenom kćerkom, udario prošle sedmice u žaru svađe, zbog čega ona navodno razmišlja o podnošenju krivične prijave.


Jolanda Hadid sa kćerkom i Malikom. Instagram

Zejn se kasnije oglasio o incidentu za TMZ.


-Nisam želio da ovo izađe u javnost. U nastojanju da zaštitim svoju kćerku, pristao sam osporiti tvrdnje koje su proizašle iz svađe koju sam imao s majkom moje partnerice, a koja ja ušla u naš dom dok je partnerica bila odsutna prije nekoliko sedmica. Ovo je bila i još uvijek bi trebala biti privatna stvar, ali čini se da je ovo procurilo u medije, uprkos mojim naporima da nas vratim u mirno porodično okruženje, koje bi mi trebalo omogućiti da odgajam kćerku na način na koji ona to zaslužuje, izjavio je.



On poriče da je udario Jolandu.

- Odbijam dati bilo kakve dalje detalje i nadam se da će Jolanda preispitati svoje lažne optužbe i okrenuti se prema rješavanju problema problema u četiri oka, zaključio je.

Zejn Malik i Điđi Hadid zajedno imaju jednogodišnju kćerkicu Kai (Khai), a nakon Jolandinih optužbi otkriveno je da par već duže nije zajedno.

Vezu su započeli 2015. godine, a prekinuli su tri godine kasnije. Glasine o pomirenju potaknuli su 2019. godine, a prvi put su zajedno primjećeni u Njujorku u januaru 2020. godine. Kćerka im se rodila u septembru prošle godine, a čini se da je 2021. bila presudna za njihovu ljubav.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.