PJEVAČ IMA PLAN

Gibonni otvorio Instagram: Ovo mi je jedini način samoodbrane

Ovo sam morao napraviti zato što mi stalno neko nešto vadi iz konteksta i gura rečenice u usta koje ne postoje

Gibonni. Arhiva

L. S. R.

19.2.2022

an Stipišić Gibonni ​otvorio je profil na Instagramu, a u prvoj objavi poručio je da je to njegov "jedini način samoodbrane".

Pjevač se u videozapisu obraća fanovima, iskreno im govori da se još ne snalazi na ovoj platformi te da očekuje njihovu pomoć, odnosno da mu šalju "šta triba radit".

Zatim je objasnio i svoj plan.

Na Facebooku, naime, planira dijeliti samo ono što je za svačije oči, dok bi interakcija na Instagramu trebala biti rezervirana samo za one koji ga podržavaju, piše "Slobodna Dalmacija".


- Sve što ovdje budemo govorili, vi meni i ja vama, to mora ostati tajna. Nadam se da nećemo nekakve uljeze pustit' u ovu priču - rekao je Gibonni.

Pojasnio je da je pridruživanje ovoj društvenoj mreži svojevrsna reakcija na raznorazne medijske napise, koji uključuju izjave koje mu se nepravedno pripisuju.

- Ovo sam morao napraviti zato što mi stalno neko nešto vadi iz konteksta i gura rečenice u usta koje ne postoje. Ovo mi je jedini način samoodbrane. Ljudi, vidimo se i tamo i vamo, znači Instagram kreće - poručio je na kraju pjevač.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.