GLUMICA I MANEKENKA

Nina Seničar spremna za udaju

Živi u vanbračnoj zajednici sa američkim glumcem Džejom Elisom (Jay Ellis) sa koji ima dvoipogodišnju kćerku Noru

Nina Seničar. Agencije

L. K. P.

7.3.2022

Nina Seničar, glumica, te bivša voditeljica i manekenka već dugi niz godina živi u Americi gdje gradi karijeru, a prethodno je boravila u Italiji.  Seničar živi u vanbračnoj zajednici sa američkim glumcem Džejom Elisom (Jay Ellis) sa koji ima dvoipogodišnju kćerku Noru, sada je spremna i za drugo dijete, ali i za udaju.

Za magazin Gloria izjavila je da ne želi da ostane na jednom djetetu, jer je odrasla uz brata.

- Trenutno sam fokusirana na posao, ali definitivno razmišljam o tome. Ivo Andrić je davno rekao nešto sa čime se, što sam starija, sve vise poistovjećujem: „Nikada više ne planiram, ja samo živim ovaj život. Ponekad kako želim, ponekad kako moram, rekla je Seničar i dodala:

"U posljednjih nekoliko godina i zbog pandemije smo imali neke druge prioritete, ali sada kada se sve, nadam se, smiruje, počet ćemo da razmišljamo ponovo o tome".

Inače, njen suprug Džej uskoro će se pojaviti u nastavku filma "Top Gun" pored Toma Kruza. Osim porodicom i poslom, ona je okupirana i kampanjom "Ja brinem o sebi", koja ima za cilj podizanje svesti o raku grlića materice, a na to ju je podstakla nedavna smrt majke, koja je preminula u 61. godini.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.