RADOST I ZABORAV

Glumica koja stiže na bh. turneju oduševila Idu Prester: Dva sata plakanja od smijeha

Sandra Silađev u našoj zemlji izvest će svoju predstavu "Dejt"

Sandra Silađev. Arhiva

Piše: L. S. R.

16.3.2022

Ida Prester uživala je sinoć na predstavi Sandre Silađev u Zagrebu. Predstava "Dejt" ostavila je toliki dojam na Idu da je svoje dojmove podijelila s pratiocima na Instagramu.

- Doputovala sam sinoć, ravno na predstavu. Lovimo se već neko vrijeme, Sandra i ja, nema šanse da opet propustim.

Stigla sam umorna, tužna i zabrinuta. Trudim se isijavati pozitivu svojim objavama, ne trebam vas i ja mračiti. Ali svi čitamo iste vijesti. Nije lako živjeti u ovoj neizvjesnosti. A opet - svaki trenutak je važan i jedini koji imamo. Kratko smo na ovoj planetici, probajmo što vise provesti vremena s osmijehom, nema ništa više smisla od toga.


Sandra Silađev spasila mi je jučerašnji dan dva sata plakanja od smijeha, sprdanja na neke normalne svakodnevne teme, dva sata radosti i zaborava.

Sandra je rijetka genijalka. Treba znati ispričati velike i bolne istine jednostavnim riječima na tako zabavan način. Ovo je bila terapija koja nam je svima trebala - istakla je Prester.

Sandra Silađev u maju stiže na turneju po BiH. U njenom specifičnom humoru publika u Sarajevu imat će priliku uživati 3. maja u Domu mladih. Dan kasnije Sandra gostuje u Hrvatskom domu „Herceg Stjepan Kosača“ u Mostaru. „Dejt“ 6. maja stiže u Bosansko narodno pozorište Zenica, a Silađev će bh. turneju okončati 7. maja u Tuzli u Bosanskom kulturnom centru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.