GLUMICA I VODITELJICA

Nina Seničar zasjenila holivudske zvijezde na crvenom tepihu Oskara

Duga, crna haljina s kristalima, perjem i naglašenim korzetom bila je prilično upadljiva, ali istovremeno elegantna i naglasila je sve njene atribute

Nina Seničar. AFP

L. K. P.

29.3.2022

Nina Seničar, manekenka, televizijska voditeljica i glumica zablistala je na crvenom tepihu tokom dodjele Oskara.

Na ceremoniju došla u pratnji svog supruga, američkog glumca Džeja Elisa (Jay) koji je obukao bijelo odijelo, crnu košulju i crne cipele. Ipak, ovaj put svu pažnju je pokupila Nina koja je nosila kreaciju "Dolce & Gabbane" s diskretnim nakitom.

Duga, crna haljina s kristalima, perjem i naglašenim korzetom bila je prilično upadljiva, ali istovremeno elegantna i naglasila je sve Ninine atribute. Osim toga, imala je jednostavnu šminku, a raspuštena kosa i dugi valovi samo su dodatno odavali dojam pravog glamura.


Nina Seničar i Džej Elis. AFP

Naime, Nina je utjelovila Keri u seriji "The Downside of Bliss" s glumcima Erikom Robertsom (Eric) i Bilijem Zejnom (Billy Zane) koji su u glavnim ulogama.


Podsjetimo, Nina je karijeru započela kao model i televizijska voditeljica, nastupajući na italijanskoj televiziji. Njena veza s jednim od najpoznatijih svjetskih pjevača, Erosom Ramacotijem (Ramazzotti), krenula je 2006. godine. On je tada održao koncert u Srbiji, ali manekenka nije bila prisutna. Nakon toga, par je prekinuo, ali ostali su u prijateljskim odnosima. Nina i Džej u vezi su od 2015., ali su je potvrdili tek 2017. godine. Imaju kćerku Noru Grejs (Grace) koju su dobili u novembru 2019. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.