GLAMUROZNA ZABAVA

Italijanski pjevači gosti iznenađenja na vjenčanju Kortni i Travisa

Procurile prve fotografije

Kardašijan i Barker: Stali na ludi kamen. Printscreen

A. H.

23.5.2022

Rijaliti zvijezda Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian) i muzičar Travis Barker jučer su se vjenčali treći put. Ovo vjenčanje održalo se u pitoresknoj luci Portofino u blizini Genove u Italiji.

Jučer su procurile prve fotografije s raskošne svadbe, a sada su poznati i neki detalji ceremonije. Prvi svadbeni ples mladenci su otplesali uz pjesmu "I Found My Love in Portofino", koju su u duetu izveli proslavljeni talijanski tenori Andrea Bocelli i njegov sin Matteo Bocelli.

-Naš veliki prijatelj Domeniko Dolće (Domenico Dolce) pozvao nas je da uveličamo svečanost i budemo gosti iznenađenja na vjenčanju njegovih prijatelja Kortni i Trevisa, jer cijela porodica Kardašijan iznimno cijeni i poštuje naš rad. Njegovu molbu smo zato sa zadovoljstvom prihvatili, a bolje mjesto za vjenčanje od Portofina nisu mogli izabrati - piše u zajedničkoj izjavi tenora.

Bocellijevi žive u porodičnoj kući na toskanskoj rivijeri u gradu Forte dei Marmi. Od tamo do Portofina, gdje je bilo vjenčanje, treba dva sata vožnje, a dovezla ih je Veronica Berti.

-Želimo im sve najbolje u zajedničkom životu i dugo sjećanje na predivne trenutke u vili L'Olivetta i dvorcu Brown", rekli su Bocellijevi. Uz pjesmu za prvi ples, Andrea i Matteo su gostima izveli ljubavne pjesme "Can't Help Falling in Love" i "Fall on Me".




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.