ŠOKIRAO FANOVE

Sa šest žena: Glumac dobio deveto dijete, na putu deseto i jedanaesto

Zato molim i tražim od drugih da izlože svu kritiku i cinizam prema meni, a ne prema voljenim i dragocjenim majkama moje djece, napisao je, između ostalog, Kenon

Glumac Nik Kenon. AP

N. Aj.

15.9.2022

Nik Kenon (Nick Cannon) dočekao je svoje deveto dijete, dok su deseto i jedanaesto na putu.

Glumac (41) šokirao je fanove kada je na Instagramu objavio da je dočekao dijete sa 40-godišnjim modelom Lanišom Kol (LaNisha Cole).

Podijelio je snimak ponosnih novopečenih roditelja s kćerkom, uz duži opis koji otkriva da se dijete zove Oniks Ajs Kol Kenon (Onyx Ice Cole Cannon).

Kako je tokom godina oplodio nekoliko žena, objasnio je da iako on ima "dovoljno debelu kožu da se nosi sa kritikama", to baš i nije slučaj u njegovoj porodici.


- Kao što svi znamo, mene nije lako dotaknuti i imam prilično tvrdu kožu i uvijek sam bio otvorena knjiga, ali nemaju svi u mojoj porodici isti nivo snage. Zato molim i tražim od drugih da izlože svu kritiku i cinizam prema meni, a ne prema voljenim i dragocjenim majkama moje djece - napisao je, između ostalog, Kenon.

Laniša do jučer nije otkrivala ko je otac njenog djeteta.

Prije samo nekoliko sedmica Nik Kenon ponovo je šokirao fanove kada je najavio da čeka svoje 11. dijete s manekenkom Britani Bel (Brittany Bell).

Vijest je stigla dok je čekao rođenje svog desetog djeteta s Ebi de la Rosa (Abby De La Rosa), koje bi trebalo da se rodi u oktobru, a nakon što je Bri Tiesi (Bre Tiesi), rodila dijete u julu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.