IZA KULISA

Šokantne tvrdnje bivše dadilje o slavnom paru: Sudeikis je legao pod Olivijino auto da ona ne bi otišla

Njena 18 mjeseci duga kampanja uznemiravanja stigla je do svog nesretnog vrhunca, poručili Olivija Vajld i Džejson Sudeikis

Džejson Sudeikis i Olivija Vajld. AP

L. S. R.

18.10.2022

Bivši glumački par Olivija Vajld (Olivia Wilde) i Džejson Sudeikis (Jason) odlučio se oglasiti nakon što je bivša dadilja njihove djece u medijima iznijela razne tvrdnje o njihovom braku, uključujući onu da je Sudeikis navodno legao pod Olivijin automobil kako bi je spriječio da ode.

Dadilja bivšeg para, koja se brinula za njihovu djecu rekla je da se glumac jako uznemirio kad je vidio da Olivija pokušava otići iz kuće sa salatom s "posebnim preljevom" kako bi se vidjela s Harijem Stajlsom (Harryjem Stylesom).


Olivija Vajld i Džejson Sudeikis. AP

- Kao roditeljima, nevjerojatno je uznemirujuće saznati da bi bivša dadilja naše dvoje mlade djece odlučila javno iznijeti takve netačne i uvredljive informacije o nama. Njena 18 mjeseci duga kampanja uznemiravanja nas, naših voljenih, bliskih prijatelja i kolega, stigla je do svog nesretnog vrhunca. Nastavit ćemo odgajati i štititi našu djecu s iskrenom nadom da će ostaviti našu porodicu u miru - poručili su u saopćenju.

Vajld i Sudeikis prekinuli su 2020. nakon što su zajedno proveli sedam godina. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.