KRAHOVI VEZA I BRAKOVA

Tačka na grandiozne ljubavi: Od Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević do Dejana i Dalile Dragičević

Dada Mešajlić razvela se pred porođaj

Piše: N. Ajnadžić

21.10.2022

Ljubisavljević: Sada je slobodna. Instagram

Oduvijek je privatni život poznatih bio zanimljiv javnosti. Od toga koga ljube, s kim žive, kako se hrane do toga kakve su njihove veze i brakovi te šta se dešava u četiri zida. To je posebno došlo do izražaja ekspanzijom društvenih mreža, i rijetki su oni koji zadržavaju privatnost za sebe.

Ogromna pažnja

Rijaliti programi gledaocima u dnevne sobe serviraju grandiozne ljubavi koje nastaju pred kamerama i očima svijeta, ali isto tako i doživljavaju krahove.

Jedan od posljednjih primjera su učesnici „Zadruge“ Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević. Oni su u četvrtoj sezoni šoua stupili u vezu, a prije mjesec je okončali. Važili su za jedan od najskladnijih parova, a Ljubisavljević je prije dvije godine ponijela titulu misice „Zadruge“. S razlogom, jer se bavi manekenstvom i modelingom.

Karić: Šta se desilo. Instagram

Međutim, o razlozima prestanka ljubavi uveliko se špekulira. Dok pojedini mediji navode da Jovana već ima drugog dečka, drugi pišu da je razlog njihov bivši cimer Filip Car, što je Ljubisavljević odmah demantirala. Karić, pak, zdušno daje izjave u medijima kako njegova bivša ljubav ima pravo raditi šta god želi jer je slobodna djevojka.

Dejan i Dalila Dragojević: Fotografija iz sretnih dana. Milan Ilić / RAS Srbija

Iako je javnost naviknuta na skoro sve, ipak u „Zadruzi“ se prošle sezone desilo i nešto do tada neviđeno, a to je razvod pred kamerama. Akteri Dalila i Dejan Dragojević, koji su svoju zajedničku priču i započeli u jednom od rijalitija, stavili su potpise na papire za razvod pred milionskom publikom. Mjesecima poslije se o tome govorilo, a Dejan je čak i pobijedio u toj sezoni šoua.

Mladenović: Tri mjeseca s Isakom Šabanovićem. Instagram

Iako nije bila bezvremenska ljubav, javnost je pomno pratila sve oko veze između pjevača Isaka Šabanovića i Aleksandre Mladenović. Bili su u vezi tri mjeseca, a nakon razlaza redovno su punili novinske stupce.

Među onima koji su svoju ljubav okončali u četiri zida su manekenka Danijela Dimitrovska i voditelj Ognjen Amidžić. Kao bomba je odjeknula vijest o razvodu i to nakon što su njih dvoje izdali saopćenje za javnost u kojem su naglasili da za rastanak nije kriva treća osoba, te da se više o ovoj temi neće izjašnjavati.

Zbog kolegice

I o još jednom razvodu se dugo pričalo, a u pitanju je brak bivše učesnice „Zvezda Granda“ Dade Mešaljić i njenog izabranika Jasmina Mumića, a sve, navodno, zbog Dadine kolegice iz muzičkog takmičenja Melihe Imširović. Ono zbog čega je ova priča dobila još veću pažnju jeste to da se Mešaljić malo prije toga ustvari i udala za Mumića te da je bila u trudna.

Jedna od omiljenih bh. televizijskih voditeljica Naida Kundurović nedavno je stavila tačku na brak s Visočaninom Esadom Zečevićem, s kojim je dobila kćerkicu Ayu.

Dimitrovska: Nije pravila famu. Instagram

Jelena Karleuša i Duško Tošić, iako su dugo vremena poricali probleme, na kraju su stavili tačku na svoj brak, i to nakon brojnih skandala koji su se pojavljivali u javnosti.

Severina i Igor

Severina Vučković decenijama živi pod lupom. A to je posebno došlo do izražaja kada je došlo do kraha njenog braka s Igorom Kojićem, sinom pjevača Dragana Kojića Kebe. Oni su se rastali u avgustu 2021., nakon šestogodišnjeg braka.

Amidžić: Razvod u četiri zida. Milan Ilić / RAS Srbija

Petar Grašo i Danijela Martinović

Vijest o prekidu zlatnog para hrvatske estrade, Petra Graše i Danijele Martinović, uzdrmala je javnost. Veza, koja je trajala 24 godine, nije krunisana brakom, ali su važili za najdugovječniji i najskladniji par na estradi.

Nije dugo prošlo od toga kada je Grašo oženio kćerku svog prijatelja Tončija Huljića, Hanu s kojom je dobio i curicu nedavno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.