SUDBINE SLAVNIH

Stanje Brusa Vilisa je sve lošije: Porodica se nada čudu

Brus ne može puno govoriti i čini se kao da ne shvata mnogo o onome što drugi govore, kaže izvor za inozemne medije

Demi Mur i Brus Vilis sa kćerkom. Instagram

L. S. R.

8.12.2022

Brus Vilis (Bruce Willis) je u martu ove godine objavio da okončava svoju dugu karijeru nakon što mu je dijagnosticirana afazija. Iako je njegovo stanje samo sve lošije, njegova porodica koristi svaki trenutak s njim i "nada se čudu".

Mjeseci nakon što je glumac otkrio svoju borbu s bolešću koja napada njegove kognitivne sposobnosti za porodicu Vilis postali su istovremeno teški i dragocjeni, a svi se trude da ne propuste ni jedan trenutak s voljenim glumcem. 

Izvor blizak porodici otkrio je kako se njegovo stanje od početka godine samo pogoršalo, stoga se obitelj često okuplja i zajedno provodi vrijeme.

- Oni znaju da Brus neće biti tu zauvijek. Dakle cijene svaki trenutak -  rekao je izvor za "Daily Mail". 

Ema Heming (Emma) i Demi Mur (Moore), Brusova sadašnja i bivša supruga, dodatno su se zbližile te zajedno pomažu glumcu da mu olakšaju život s bolešću, a Demi se trudi stalno biti u kontaktu s njim.

- Ona koristi svaku priliku da provede vrijeme s njim. Ako nije uz njega, onda zove na telefon samo da čuje Brusov glas -  dodao je izvor.


Velika porodica sada, kao i svake godine, provodi praznike u Idahu, a tamo su nastale i neke fotografije na kojima su zajedno pozirali Mur i Vilis s njihovom 28-godišnjom kćerkom Talulah (Tallulah).

- Brus ne može puno govoriti i čini se kao da ne shvata mnogo o onome što drugi govore. Ema je postala njegov glas i neko ko komunicira za njega. Postoje dani kada oni razaznaju djeliće starog Brusa, ali to su kratki momenti. Čini se da im Brus sve više izmiče i to im slama srce. One ne mogu zamisliti Božić bez tog voljenog čovjeka - objasnio je izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.