ODBROJAVANJE DO 2023.

Specijalni program: Šta Hayat TV donosi u novogodišnjoj noći

U programu učestvuju Enes Begović, Amela Zuković, Halid Muslimović, Ferid Avdić i brojni drugi

Iz novogodišnjeg programa Hayat TV-a. Hayat TV

Piše: L. S. R.

31.12.2022

Hayat TV će, kako poručuju, svojim vjernim gledaocima u novogodišnjoj noći ponuditi vrhunski sadržaj u programskom i produkcijskom smislu.

- Fantastična zabava uz najpjevanije, najvoljenije i najpopularnije hitove i izvođače, potpuno redizajniran studio, ali i izuzetan tim profesionalaca koji brinu o tome da sve funkcioniše besprijekorno, kako bi naši gledaoci mogli u potpunosti uživati u dočeku Nove 2023. godine logičan je nastavak praznične atmosfere koju smo u vaše domove donijeli vrlo gledanim i voljenim live Holiday marketom.


Iz novogodišnjeg programa Hayat TV-a. Hayat TV

Uz velike hitove Enesa Begovića, Amele Zuković, Halida Muslimovića, Ferida Avdića, Deniala Ahmetovića, Slađane Mandić, Nene Murića, Fatmira Sulajmanija, Elvedine Šehić... gledaoci će ispratiti staru i dočekati novu godinu - poručuju s Hayata.

Naravno, početak nove godine donosi promociju nove muzičke zvijezde naše domovine, ali i regiona Mirne Pehar, koja je pobjedom u muzičkom šou „Solistički koncert“ Hayat TV osigurala pravo da uz pomoć Hayata snimi svoj prvi solistički koncert koji možete gledati 1. januara 2023. godine.



Iz novogodišnjeg programa Hayat TV-a. Hayat TV

Sjajna muzika, veseli i sretni ljudi koji čine naš program, izuzetna scenografija i ništa manje fantastična obuća i večernje toalete, koje se već dijele po društvenim mrežama i mjere hiljadama pregleda, garancija su spektakularnog provoda i vremena koje vrijedi provesti uz svoje voljene kojima, svakako, pripada i Hayat TV.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.