CRVENI TEPIH

Jelena Rozga oduševila sve stajlingom: Ni zdravstveni problemi joj ne mogu ništa

Rozga je vidno raspoložena okupljenima pozirala, a za ovaj gala događaj odlučila se za crnu haljinu dugačkog kroja sa otvorenim leđima

Rozga se pojavila na crvenom tepihu bez obzira na narušeno zdravlje. Kurir

E. A.

25.1.2023

Pjevačica Jelena Rozga stigla je među prvima na MAC manifestaciju, a svojim brutalnim izgledom mnoge je ostavila bez teksta.

Rozga je vidno raspoložena okupljenima pozirala, a za ovaj gala događaj odlučila se za crnu haljinu dugačkog kroja sa otvorenim leđima.

Prisutnima je otkrila da nije u dobrom zdravstvenom stanju što se tiče štitne žljezde i da se trudi da svoje loše dane koje ima pretoči u dobre.

Otkrila je da pored bitke koju vodi sa zdravljem planira i solističke koncerte u Zagrebu i Beogradu, ali i da je zaljubljena.

Jelena Rozga. Kurir

- Nešto mi sa štinom nije dobro posljednjih par dana, bojim se uvijek kako ću se probuditi. Imam dobrih i loših dana, sada nisam u dobrim danima, promijenili su mi terapiju ljekari. Moja štitna žljezda je pojedena, dugo sam na terapiji, nekih 14 godina. Treba se boriti, navikla sam da imam loših perioda. Nisam dobre volje, stalno mi se spava, bole me mišići - rekla je Rozga.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.