SVIJET SLAVNIH

Georgina iskreno govorila o životu sa Ronaldom

Požalila se na novi dom jer su plafoni previsoki

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodriguez. Instagram

N. A.

16.2.2023

Partnerica fudbalera Kristijana Ronalda (Cristiana), Georgina Rodriguez, otkrila je neke detalje iz njenog života s portugalskom zvijezdom.

Prema riječima njegove izabranice, Ronaldo je sjajan otac i partner.

- Kristijano je super tata i najbolji muž kojeg sam mogla i sanjati. Ali, on ne kuha. Nakon što trenira cijelog jutra, on zaslužuje tanjir tople hrane spremljene s ljubavlju. Imamo kuhara, ali i ja ponekad kuham - izjavila je Georgina za "Sportweek".

Potom je govorila o privikavanju na život u Saudijskoj Arabiji, gdje Kristijano igra za Al-Nassr. Požalila se na novi dom jer su plafoni previsoki, tako da i sama promjena sijalice predstavlja problem. Pored toga, promjenu kulture smatra velikom, odnosno radikalnom.

Iako je postojala zabrinutost zbog zajedničkog života jer nisu vjenčali, Kristijano i Georgina ipak nemaju nikakvih problema.

- Vlasti su nedavno počele "kretati pogled" te više nisu stroge kao prije, no zakon se primjenjuje ako postoji problem ili zločin - rekli su nedavno advokati za agenciju "EFE", tako da slavni par nije u opasnosti.

Njih dvoje su zajedno već duže vrijeme te su stvorili porodicu. Oni su u vezi od 2016. godine nakon što su se upoznali u Gučijevoj prodavnici gdje je Georgina radila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.