ZAJEDNO VEĆ NEKO VRIJEME

Monika Beluči i Tim Barton uslikani kako na ulici razmjenjuju nježnosti

Par je modno usklađen prošetao ulicama nemareći za fotografe

Monika Beluči i Tim Barton. Twitter

N. A.

23.2.2023

Italijanska glumica Monika Beluči (Monica Bellucci) i filmski producent Tim Barton (Burton) snimljeni su kako se strastveno ljube nakon što je otkriveno da su u tajnoj vezi četiri mjeseca.

Par je modno usklađen prošetao ulicama ne mareći za fotografe, a glumica je svog novog partnera držala ispod ruke.

Par se upoznao prije 16 godina, ali strani mediji pišu da su počeli izlaziti nakon što su se sreli na "Lumiere Film Festivalu" u Lionu u oktobru. Monika je bila počasna gošća na festivalu te je tamo uručila reditelji nagradu za životno djelo.

- U cijelom životu nikad nisam osjetio toliko ljubavi kao večeras. Dobrodošli na najbolji sprovod koji sam ikada imao -rekao je Tim nakon primanja nagrade.

"MailOnline" je kontaktirao predstavnike Tima Bartona i Monike Beluči ali nisu se oglasili. Monika je slobodna otkako se rastala od umjetnika Nikolasa Lefebvrea (Nicolasa) 2019. Prethodno je bila u braku s Vinkentom Kaselom (Vincentom Casselom) od 1997. do 2013, s kojim ima dvije kćerke.

Tim je 13 godina bio u vezi s glumicom Helenom Bonham Karter (Carter, 56), ali su se razišli 2014. godine. Oni zajedno imaju dvoje djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.