DRAMA

Selena Gomez se oglasila: Hejli Biber mi se javila i rekla da prima prijetnje smrću

Niko ne bi trebao doživjeti mržnju i zlostavljanje, istakla je pjevačica

Selena Gomez. Instagram

N. A.

24.3.2023

Većini je poznata najveća drama u zadnjih nekoliko mjeseci između Selene Gomez i Hejli Biber (Hailey Bieber) koja se odvija na društvenim mrežama. Pratitelji već dugo vode raspravu na čijoj su strani, a čini se kako je Hejli primala ozbiljne prijetnje povodom cijele situacije. 

Selena se oglasila na svom Instagram profilu i poručila fanovima da je vrijeme da prestanu.

- Hejli Biber mi se javila i dala mi do znanja da prima prijetnje smrću i negativne komentare pune mržnje. To nije nešto što ja podržavam. Niko ne bi trebao doživjeti mržnju i zlostavljanje. Uvijek sam se zalagala za ljubaznost i želim da sve ovo prestane - napisala je Selena, bivša djevojka Džastina Bibera  (Justina Biebera).

Selena Gomez. Instagram

Prisjetimo se kako je počela ova cijela holivudska drama. U februaru su fanovi zaključili da su Hejli i Kajli Džener (Kylie Jenner) na društvenim mrežama ismijavale Selenu zbog njenog izgleda. Nakon toga su mnogi počeli braniti Selenu i pozivali ostale da na društvenim mrežama zaprate nju, a otprate Kajli i Hejli.

Hejli i Kendal (Kendall Jenner) tada su objavile zajednički TikTok video u kojem su govorile: "Ne kažem da je to zaslužila, ali Božiji tajming je uvijek ispravan".

Brojni fanovi bili su uvjereni da se video odnosio na Selenu te su prozvali Hejli "ljubomornom zlicom", na što je ona video obrisala i rekla da joj nije bila namjera vrijeđati Selenu te da je iskoristila taj tekst jer se nalazio u trendingu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.