SAMO ŠTO SE NE PORODI

Anđelka se doselila sa sinom kod Marka: Evo šta komšije kažu o njima

Koliko sam vidjela, Marko je divan prema njenom sinu, a i on je dobar dječak, rekla je jedna od komšinica

Anđelka Prpić. Instagram

N. Aj. / Blic

1.4.2023

Glumica Anđelka Prpić našla se u centru medijske pažnje nakon vijesti da je u drugom stanju, a da dijete čeka s nekadašnjim dobrim prijateljem njenog bivšeg supruga Daria Prpića, Markom Žugićem. Popularna glumica na pragu je osmog mjeseca trudnoće zbog čega se sa sinom iz prvog braka, uselila u dom novog partnera.

Nove komšije uveliko vole glumicu, a o Marku imaju samo riječi hvale jer njega znaju od ranije jer on već duže vrijeme živi na Vračaru kao podstanar.


- Doselila se skoro sa sinom kod Marka. Izgledaju sretno, a što se trudnoće tiče, sve ide kako treba, više od toga ne smijem da pričam - kaže Anđelkina prijateljica.

Otkad je na trudničkom bolovanju, susjedi je češće viđaju. Sada je otputovala u Grčku kako bi malo uživala prije porođaja.

- Sretali smo je, ali nismo pričali. Sada je na putovanju, zna da joj poslije neko vrijeme nema mrdanja dok beba ne osnaži. Uvijek se javi i ostale komšije sa kojima se družim mi kažu da se uvijek nasmije i pozdravi ih - rekao je gospodin iz zgrade u kojoj glumica stanuje, a njegova supruga je dodala:

- Svo troje izgledaju kao sretna porodica i to i jesu. Koliko sam vidjela, Marko je divan prema njenom sinu, a i on je dobar dječak, brzo je prihvatio i prilagodio se, koliko mogu da primjetim. Njih dvojicu ponekad viđam i same da se vraćaju, on ga pokupi iz škole.

Prema riječima ljudi koji poznaju ovaj novopečeni par, kućne pomoćnice nemaju, kao ni dadilju.

- Sama odlazi u prodavnicu kada kupuju sitnice, a sa njim dolazi kada treba da se kupuje na veliko i da se tegli, što se kaže. Dok je trajala afera kada se otkrilo da su zajedno, rijetko su izlazili. Sada je ludilo prošlo – kažu komšije, prenosi Blic.

Preko puta zgrade u kojoj živi novopečeni par nalazi se diskont pića u kojem su potvrdili da su im se Anđelka i Marko uselili u kraj.

- Rekla mi je kolegica iz druge smjene da nam se Anđelka uselila u kraj. Kaže da pazari kod nas, uglavnom su to sokovi - rekao je trgovac radnje.

Jedan stariji gospodin koji nije želeo da otkriva identitet jer mu se Anđelka ne dopada nam je kazao da ih nikada do sad nije video razdvojene.

- Ne znam da li se tako samo zadesi, ali ih viđam uvijek zajedno. Vječito nešto čavrljaju u hodu. Ona je glasna, iritantno. Ne razumijem kako ne može malo normalnije i tiše da priča – ispričao je što je nasmijalo djevojku koja je slušala razgovor, pa se ubacila:

- Pa jeste ona glasna, ali je simpatična. Ove starije gospođe me uvijek pitaju, pošto živim u istoj zgradi, da li dolazi njen bivši muž po dijete. Mene ta pitanja zabavljaju, to je sada glavna tema pošto ne govori ni s bivšom ženom, ni s bivšim prijateljem. Ja ga nisam vidjela, jednom sam samo vidjela neku stariju ženu, možda mu je to majka, da je došla po malog.

Prema riječima Blicovog izvora, sve je spremno za dolazak bebe.

- Anđelka je uzbuđena kao da joj je prvo dijete, a Marko je ushićen. Jakša je uključen u sve oko opremanja sobice i prvih stvari. Šuška se da čeka dječaka ali nisu to otkrili. Anđelka je planirala da se ubrzo nakon porođaja vrati snimanjima. Marko je podržava u svemu, njeni prijatelji su srećni zbog nje i smatraju da je on bolja prilika za nju od Darija. Često odlazi kod roditelja kojima u početku nije bilo pravo zbog cijele situacije, ali su prihvatili novog zeta – rekao je izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.