NIKAD VIĐENA

Kraljevska porodica objavila fotografiju Elizabete s unucima

Na fotografiji se ne nalaze Arči i Lilibet, djeca princa Harija i vojvotkinje Megan Markl

Kraljica Elizabeta sa unucima. Instagram

H. J. I.

21.4.2023

Kraljevska porodica danas je na Instagramu podijelila do sada neviđenu fotografiju pokojne kraljice Kraljice Elizabete s njenim unucima povodom obilježavanja njenog rođendana. 

Međutim, iako je riječ o staroj fotografiji, na njoj se ne nalaze trogodišnji Arči (Archie) i jednogodišnja Lilibet - djeca princa Harija (Harry) i vojvotkinje Megan markl (Meghan Markle). Navodno su princ Vilijam (William) i Kejt Midlton (Kate Middleton) svjesno postavili fotografiju na kojoj nema djece princa Harija.

Fotografija uslikana prošlog ljeta

- Danas bi njeno pokojno veličanstvo kraljica Elizabeta proslavila 97. rođendan. Ova fotografija, koja je prikazuje s nekim od njenih unuka i praunuka snimljena je u Balmoralu prošlog ljeta - piše u objavi.

Kraljicu i njene unuke fotografisala je Kejt Midlton, na njoj se nalaze kraljica Elizabeta koja sjedi na kauču i smiješi se zajedno sa svojim unucima i unukama: Lejdi Luiz Mountbaten Vindzos (Lady Louise Mountbatten-Windsor), Džejms (James) James - grof od Veseksa, Lena Tindal (Tindall), princ Džordž (George), princeza Šarlot (Charlotte), Isla Filips (Phillips), princ Luis (Louis), Mia Tindal (Tindall), Lukas Tindal (Lucas Tindall) i Savana Filips (Savannah Phillips).

Nedostaje nekoliko unuka

Međutim, nakon što su mnogi pratitelji ustanovili da nedostaju Arči i Lilibet, neki su se oglasili kako to nisu jedini unuci koji nisu na fotografiji. Na ovoj fotografiji nema ni sina princeze Eugenije, kao ni kćerke princeze Beatrice.

Podsjećamo, kraljica je umrla u septembru 2022. godine, tri mjeseca nakon što je upoznala kćer Harrija i Markl tokom proslave platinastog jubileja. Princ Hari je želio dovesti fotografa na sastanak, ali Elizabetini čuvari su to odbili.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.