BINA SPREMNA

Večeras spektakl Dine Merlina u Porto Montenegru: Stiže publika iz nekoliko zemalja

Dino Merlin već treću godinu u nizu nastupa na ovoj lokaciji

Bina spremna za spektakl Dine Merlina. Ivan Stevanović - Porto Montenegro

S. S.

24.6.2023

Koncert Dine Merlina održat će se večeras u Porto Montenegru u Crnoj Gori.

Za ovaj muzički događaj na veličanstvenoj lokaciji, kako saznajemo iz Merlinovog menadženta, vlada veliki interes, kao što je to bilo i prilikom prošlogodišnjeg koncerta.

Dino Merlin već treću godinu u nizu nastupa na ovoj lokaciji. Očekuje se da pored publike iz Crne Gore na koncert dođe i veliki broj posjetilaca iz drugih država.

- Publika će pored novih hit singlova i omiljenih pjesama iz njegove bogate muzičke karijere, koja uspješno traje više od četrdeset godina, uživo imati priliku i premijerno čuti neke od dobro poznatih hitova u novom ruhu, dok će vizuelna estetika, specijalni scenski efekti i najviši produkcijski standardi doprinijeti dojmu vrhunske muzičke čarolije po kojoj su prepoznatljivi koncerti ovog slavnog kantautora u okviru dosadašnje koncertne turneje "Mi", koja obara rekorde posjećenosti u svim gradovima i državama u kojima gostuje – poručuju iz Merlinovog tima.

Prošle godine je na Merlinovom koncertu u Porto Montenegru bio Novak Đoković, a očekuje se da i ove godine u publici očekuju ekskluzivni gosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.