PJEVAČICA

Ana Nikolić navodno u depresiji, snimak je dodatno uznemirio

U međuvremenu, ona je u priči na svom profilu na Instagramu objavila video u kojem slavi i čestita rođendan prijatelju kojeg nije imenovala

Ana Nikolić zabrinula mnoge. Instagram

Blic.rs / E. M.

5.7.2023

Jedna od najpopularnijih srbijanskih folk-pjevačica Ana Nikolić prolazi kroz teško životno razdoblje nakon što se u javnosti pojavio video u kojem su otkrivene rane koje ima po licu, a tu je i sukob s kolegama s estrade.

41-godišnja Ana našla se na naslovnicama medija zbog optužbi reality zvijezde i pjevača Darija Šogorovića za uznemiravanje, a nakon bizarnog videa u kojem ona moli pomoć za sređivanje lica, javio se i njezin menadžer Saša Mirković koji ju je optužio da konzumira teške droge.

Pjevačici je to sve navodno teško palo i pobjegla je iz Beograda u svoje rodno mjesto Donju Mutnicu gdje se zatvorila u kuću i prema pisanju srbijanskih medija odbija izaći i družiti se s bilo kime. Njezin blizak izvor izjavio je čak da je u teškoj depresiji i da ne ustaje iz kreveta.

Sporni snimak Ane Nikolić. Instagram

- Ana već neko vrijeme nije dobro, ali ju je snimka koja se pojavila na internetu dokrajčila. U teškoj je depresiji, po cijeli dan samo plače i spava. Nema volju da ustane iz kreveta. Čuo sam se s njom nakratko, rekla mi je: "Ja sam mrtva žena... Nemam više što da izgubim. Želim joj pomoći, ali trenutno je toliko loše da nije spremna na saradnju. Jako mi je žao što prolazi kroz ovoliki stres - izjavio je njoj blizak izvor za Blic i dodao kako pjevačica nikog ne želi vidjeti.

U međuvremenu, ona je u priči na svom profilu na Instagramu objavila video u kojem slavi i čestita rođendan prijatelju kojeg nije imenovala, a s lica ne skida osmijeh i šali se na račun njegovih, ali i svojih godina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.