DA LI JE MOGUĆE

Bred Pit će u decembru napuniti 60. godina: Ovo je tajna njegovog vrhunskog izgleda

Nije tajna da se nakon burnog razvoda od Anđeline Džoli (Angeline Jolie), koji ga je emocionalno slomio, Pit podvrgnuo brojnim zahvatima

Bred Pit: Starost mu ne može ništa. Instagram

A. O.

8.7.2023

Popularni holivudski glumac Bred Pit (Brad Pitt) u decembru će napuniti 60. godina, a svi koji su vidjeli njegove fotografije snimljene u Silverstoneu, gdje se održava Velika nagrada Formule 1, pitaju se u čemu je tajna njegovog izgleda.

Bred, naime, po općem mišljenju izgleda bolje nego ikad, a tajnu svoje mladolikosti, tvrde upućeni, duguje dobrim genima, redovnom vježbanju, pilingu, injekcijama botoksa i neinvazivnim estetskim zahvatima. Nije tajna da se nakon burnog razvoda od Anđeline Džoli (Angeline Jolie), koji ga je emocionalno slomio, Pit podvrgnuo brojnim zahvatima kako bi s lica izbrisao tragove patnje i muke koju je prolazio.

Brojne korekcije

- Koristio je filere, botoks, hemijski piling, laserske tretmane kojima je korigirao bore oko očiju, a zategnuo je i kožu lica - otkrio je estetski kirurg Lajl Bek (Lyle Back) koji je proučio Pitove fotografije, te dodao kako su to sve uobičajeni tretmani pomlađivanja za one koji sebi ih mogu priuštiti.

Bred rođen 18. decembra 1963. u malom gradu Ševne u Oklahomi, a nakon fakulteta novinarstva na Sveučilištu Misuri, stigao je u Holivud sa željom da se okuša u filmskoj fabrici snova.


- On jednostavno ima - ono nešto, što se obično naziva harizmom. Kad uđe u prostoriju atmosfera se promijeni, a kad vas pogleda svojim plavim očima ne možete ostati indiferentni - izjavila je glumica Đima Dejvis (Geena Davis), njegova partnerica u filmu "Thelma i Louise" 1991. godine. Brad Pitt joj je zahvalio spomenuvši je u svom pobjedničkom govoru na dodjeli Oscara 2020. koji je dobio za ulogu u Tarantinovom filmu "Bilo jednom u Hollywoodu".

Prednosti vježbanja

Prednosti redovne vježbe za tijelo upoznao je pripremajući se za ulogu u crnoj komediji "Klub boraca" Dejvida Finčera (Davida Finchera), za koju je predkraj devedesetih isklesao svaki mišić svoga tijela.

Tada je bio u vezi s kolegicom Dženifer Eniston (Jennifer Aniston), s kojom se vjenčao u julu 2000., a njihovom razvodu kumovalo je snimanje filma "Gospodin i gospođa Smith", na kojem je upoznao Anđelinu Džoli (Angelinu Jolie). Mediji su slavni holivudski par prozvali Branđelina (Brangelina), a podigli su šestero djece Medoksa (Maddoxa), Paksa (Paxa), Jahara (Yahara), Šiloh (Shiloh), Vivijen (Vivienne) i Knoksa (Knoxa).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.