GLUMAC OTVORENO

Trifunović nakon zabrane ulaska u zemlje EU: Nisam nazvao sve Hrvate ustašama

Mene su maltretirali splitski plavci, kazao je Trifunović

Trifunović s psom. Instagram

Z. K.

10.9.2023

Glumac Sergej Trifunović koji je večeras gostovao u Dnevniku Nove TV, nakon što mu je na godinu zabranjen ulazak u Evropsku uniju, Norvešku, Lihtenštajn i na Island, kazao je kako je sve počelo kada je s psom došao na plažu Obojena. Policija je pozvana zato što pas nije smio biti tu.

Platio kazne

- Taj znak je oblijepljen sa 28 naljepnica i ne vidi se ništa. Odlazimo na sud i ja sam u jednom trenutku pitao „Vi baš želite da me je*e*e?“ To je okarakterizirano kao uvreda - rekao je.

Odveden je na Prekršajni sud. Dodao je da je ukupno platio 1.600 eura kazne. Nakon što je napustio sud, dobio je još jednu kaznu. Sinoć je zadržan na graničnom prijelazu Bajakovo, nakon čega je dobio zabranu ulaska u spomenute zemlje.

Maltretirali me

- Ja nisam nazvao sve Hrvate ustašama. Zamisli kad bi neko nazvao sve Srbe četnicima. Ja sam nazvao tako ljude koji se vole tako ponašati bez razloga i misle da zato što nose uniformu mogu nekoga maltretirati bez razloga. Nema potrebe da se ispričavam nekome koga nisam vrijeđao. Nisam vrijeđao hrvatske građane ni bilo koga, čak ni Splićane. Mene su maltretirali splitski plavci - kazao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.