SLAVNI REPERI

Stanodavac tuži Kardi Bi i Ofseta: Nisu plaćali stanarinu i uništili su kuću

Vlasnik otmjene kuće je bijesan zbog njihovog ponašanja

Kardi Bi i Ofset. Instagram

D. R.

23.12.2023

Iako trenutno nisu zajedno i baš se i ne slažu, Kardi Bi (Cardi B) i Ofset (Offset) našli su se problemima zbog neplaćene stanarine i značajne štete koju su učinili u kući koju su unajmili. Prema dokumentima do kojih je došao TMZ, stanodavac je tužio par zbog navodne neplaćene stanarine i štete nanesene imovini.

Par se preselio u kuću na Beverly Hillsu 2022. godine, ali su je napustili u oktobru. Vlasnik otmjene kuće je bijesan zbog njihovog ponašanja. Kazao je da su načinili značajnu materijalnu štetu koja uključuje trajna oštećenja na podovima, tepisima i zavjesama, slomljeni namještaj, rupe u zidovima, zagorene tragove na stolovima, pultovima i zidovima, mrlje na bijelom kauču...

Načinili štetu u iznosu od 85.000 dolara

Vlasnik je procijenio da ukupna oštećenja pronađena u kući iznose 85.000 dolara. Također se navodi da je slavni par kasnio s plaćanjem stanarine i režija prije nego što su napustili imanje bez prethodne obavijesti. Kardi i Ofset nisu komentirali navode.

Ljubavni brodolom

Podsjećamo, Kardi Bi nedavno je potvrdila da je njihov brak u krizi i nagovijestila je razvod.

- Već neko vrijeme sam slobodna, ali bojala sam se. Ne bojala, jednostavno nisam znala kako da kažem svijetu. Željela sam to reći već ranije, ali nisam znala kako pa sam se predomislila. Ali već neko vrijeme je tako. To sam shvatila kao znak. Želim započeti 2024. godinu svježe i otvoreno. Zanima me novi život, novi početak. I da, uzbuđena sam - ispričala je reperica u videu na Instagramu.

Kardi Bi i Ofset vjenčali su se 2017. godine te imaju dvoje djece. Već su prije tri godine objavili da se rastaju. Pjevačica je tada predala papire za razvod, no samo dva mjeseca kasnije se predomislila te ih je povukla, piše Index.hr

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.